Fabrizio verklapt op welke datum hij met Pommeline trouwt

De Temptation-verleider verklapt de twee opties

Temptation Island-verleiders Pommeline Tillière en Fabrizio Tzinaridis gaan (na een relatie van bijna acht maanden) trouwen. Zo maakten ze op 11 oktober bekend via Instagram. Zelfs het huwelijksaanzoek werd vastgelegd en met ons gedeeld. In een interview met Flair doet de getatoeëerde verleider nu een boekje open over de trouwdatum.

Wedding bells
Fabrizio vertelt aan Flair dat het de bedoeling is om in september 2019 elkaar het jawoord te geven. "Of het nu 7 of 21 september gaat worden, daar zijn we nog niet uit. Ik hoop alleen dat het goed weer wordt."

Waarom die data? Ook dat legt de 25-jarige verleider uit. "Pommeline vindt dat mooie data. God weet waarom. Ik volg gewoon. De vrouw neemt uiteindelijk de eindbeslissing."

Temptation Island
Pommeline en Fabrizio waren verleiders tijdens Temptation Island. Om je geheugen even op te frissen: Pommeline ging ervandoor met Merijn Murk (die met Lisa naar het eiland kwam in 2017). Merijn en Pommeline hadden na de afleveringen een relatie, maar Pommeline verliet hem voor Fabrizio.

Tijdens Temptation Island 2018 deed Fabrizio meerdere pogingen om Daniëlle aan de haak te slaan. Daniëlle was samen met Mezdi (de jongen die Fabrizio ‘kleurplaat’ noemde). De pogingen van Fabrizio waren tevergeefs.

Sex Tape
Ook leuk: Fabrizio en Pommeline filmden hun privé(sex)leven en deelden dit met seksuologen in het Vlaamse programma Sex Tape. Het motto van de twee werd in de afleveringen duidelijk: “Een dag niet gesekst is een dag niet geleefd.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good