Monique en André Hazes vertellen over hun kinderwens

"Er liggen nog drie bevroren embryo’s in de vriezer"

André Hazes (24) en zijn vriendin Monique Westenberg (40) doen een boekje open over hun kinderwens. Het stel heeft een 2-jarige zoon André Junior, daar mag van het verliefde koppel nog wel een broertje of zusje bij.

Bevroren embryo’s
In een interview met weekblad Story vertelt Monique over haar kinderwens. “Van onze vorige ICSI-poging liggen er nog drie bevroren embryo’s in de vriezer,” aldus Monique. Wanneer het stel overgaat op actie is nog niet bekend, alles is momenteel nog een beetje druk in huize Hazes. “We zijn net verhuisd en voor André stond alles in het teken van de Ahoy-concerten. Maar de kinderwens is er nog steeds."

Traject baby
Monique wil eerst de boel op orde hebben voordat ze weer in het slopende traject van ICSI stapt. “Van mijn schoonzusje weet ik dat ik dan wel weer hormonen moet gaan spuiten, voordat er een embryo teruggeplaatst kan worden. En daar wil je zo min mogelijk stress bij hebben,” aldus Monique.

André in Ahoy
Dat Monique enorm trots is op haar vriend, is wel duidelijk. Ze post verschillende berichten op Instagram over de Ahoy-concerten van André, zoals: “Dit was mijn man! Ik ben zo f*cking trots op wat hij heeft neergezet. Nederland heeft haar eigen Robbie Williams!"

Ook baby Dré was aanwezig bij het optreden van zijn vader:

View this post on Instagram

AH6 ❤️

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good