Ali B en Rapper Sjors maken ruzie via Instagram

Let's get ready to rumble

ali-sjors
Ali B en Rapper Sjors

Rapper Sjors en Ali B hebben het met elkaar aan de stok. De twee rappers hebben een Instagram-fittie. Voor Sjors lijkt het een serieuze battle, maar Ali neemt het allemaal niet zo serieus. De filmpjes zijn in ieder geval hilarisch.

Hoe het begon
Volgens Ali begon het allemaal met de meme die hij van Rapper Sjors op zijn Instagramkanaal deelde (foto van zijn goede oude tijd in de porno-industrie). Met de tekst: “Psst.. Als je Ali B dist, krijg je een snicker.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rapper Sjors reageert door een ‘dis’-rap te posten over Ali. “Op een dag stuurde deze gast mij een app voor een collab. Heb hem geblokeerd, duh. Ik ben niet gek,” aldus Sjors.

Reactie Ali B
Als reactie hierop post Ali B ook een filmpje op zijn Instagram-kanaal. Hij vertelt net wakker te zijn geworden in Marokko en via Instagram veel berichten te hebben ontvangen met de opmerking om Rapper Sjors ‘kapot te maken’.

“Ik had wel die neiging, maar dat kan ik niet maken. Zo’n jongen – dat zien we allemaal –, ik weet niet hoeveel procent hij is..." aldus Ali. Lachend vertelt de 37-jarige rapper dat hij het leuk vindt wat Sjors doet. “Maar ik ga niet beefen met Rapper Sjors, er zijn grenzen!”

Ali sluit af met een Rapper Sjors-impressie: “Yo! Bij deze geef ik me gewonnen, Rapper Sjors. Jij bent gewonnen, let’s go. Respect!”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het houdt niet op...
Vervolgens reageert Rapper Sjors op het bovenstaande filmpje van Ali B. “Yo, Ali B, dacht je dat je mij wat kon flikken? You lose, I win. Yeah let’s go.”

Als het aan Rapper Sjors ligt, heeft hij in ieder geval gewonnen. Yeah let's go, Sjors.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good