Droomstage: knuffelen met honden voor 100 dollar per uur

*neemt per direct ontslag bij huidige baan*

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Op zoek naar een stage, gek op honden en niet te beroerd om naar Texas te verhuizen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Hondenrestaurant Mutss Canine Cantina in Forth Worth (Texas) zoekt een stagiair om de honden en hun baasjes te verwelkomen. Voor het knuffelen en spelen met de honden krijg je 100 dollar per uur.

Bring your dog
In de Amerikaanse restaurantketen Mutts Canine Cantina zijn honden meer dan welkom. Terwijl de baasjes genieten van hun lunch of cocktail, kunnen de viervoeters spelen in een omheind hondenpark. Ook zijn er speciale activiteiten voor mens en hond, zoals filmavonden waarin samen naar 101 Dalmatiërs gekeken wordt en verkleedwedstrijden.

Honden zijn ook gasten
In het restaurant zijn honden net zo belangrijk als de gasten. Werknemers houden voortdurend een oogje in het zeil en zorgen dat de dieren voldoende water hebben. Ze gaan zelfs met een schepje achter ze aan om de poep op te ruimen.

Gratis dineren
De stagiair hoeft geen hondenpoep te scheppen. Mutss Canine Cantina zoekt vooral een vriendelijk gezicht om baas en hond te verwelkomen. “Dat is alles,” verzekert het restaurant in een persbericht. Naast het knuffelen eet je ook nog eens gratis in het restaurant.

Hondjes aaien
Ervaring of diploma’s voor de stage zijn niet nodig. Wel moet je minstens 18 zijn en geen hondenallergie hebben. Geïnteresseerd? Solliciteren kan nog tot 11 november via Instagram. In een post moeten kandidaten op creatieve wijze laten zien hoe vaardig ze zijn in het aaien van hondjes:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good