Expeditie Robinson in tweets: Loiza, Laurie en Özgür hebben een fittie

En dat puzzelen blijkt zo makkelijk nog nie...

image
Still Expeditie Robinson

Gisteren was het tijd voor alweer aflevering 9 van Expeditie Robinson. Eentje met een nogal gekke wending (what's new). We keken sowieso al anders naar de aflevering nu we weten dat dit Dennis Weenings laatste seizoen is. We pinkten een klein traantje weg bij de gedachte dat Dennis zich hier bewust van was tijdens de opnames.

Los daarvan, was het de aflevering van de fittie tussen Özgür, Loiza en Laurie.

En de aflevering van de puzzelproef, waarbij we erachten kwamen dat de puzzelskills niet van iedereen even goed ontwikkeld zijn (we noemen een Gregory). Zet Greg tegenover een 2-jarige; drie keer raden wie wint.

Stoorden jullie je trouwens ook aan de manier waarop het woord 'puzzel' door een aantal werd uitgesproken? Twitter in ieder geval mateloos:

Misschien ging Greg tijdens de proef niet zo lekker, omdat hij zich iets TEbuiten was gegaan aan burgers en friet tijdens het samensmeltingsdiner. De peristaltische bewegingen waren mede mogelijk gemaakt door:

Tot verbazing van velen, won Dominique uiteindelijk immuniteit. De 'Onbekende Nederlander' werd vervolgens voor de keuze gesteld: twee medekandidaten meenemen naar winnaarseiland of één extra stem. Laurie zag haar kans schoon, daar dacht 'Do' echter anders over.

Om Nienke Plas niet te vergeten, die het flikt om keer op keer uit de afgrond te klauteren. "Onkruid vergaat niet", zo zegt ze zelf.

Als we het toch over Nienke hebben; is het iemand opgevallen dat haar go-to haar tijdens deze aflevering verdomd veel leek op een tropische vrucht.

Corry Knopings is na haar exit nog even snel langs winnaarseiland gegaan om nog één laatste keer los te gaan op haar knoopskills.

Hoewel we nog even in de veronderstelling waren dat 'zelfmoordterrorist' Jody Bernal het eiland vrijwillig zou verlaten, ging dat 'feest' toch niet door.

Ozgur gooide na zijn akkefietje met Laurie uiteindelijk de handdoek in de ring. Hij vroeg zijn medekandidaten op hem te stemmen tijdens de Eilandraad. Tot grote verbazing van zowel Dennis als de kijkers:

Als afsluiter gaan we 52 jaar terug in de tijd:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good