Moeder neemt optreden over van kandidaat Talita tijdens TVOH

Take the shackles off my feet so I can dance

Entertainment, Performance, Event, Music artist, Fun, Performing arts, Pop music,
RTLXL

De eerste aflevering van The Voice of Holland was direct een feestje. Talita en haar familie wisten binnen enkele minuten de hele zaal op z’n kop te krijgen en een glimlach te toveren op de gezichten van de coaches.

Push the button
Als de 27-jarige kandidaat haar versie van het nummer Rise van Katy Perry inzet, is de jury lyrisch. Bij de eerste grote uithaal drukt coach Ali B direct op de rode knop. Haar familie kijkt achter de schermen mee en wordt laaiend enthousiast als Ali’s stoel omdraait. Als ook Waylon de knop indrukt heeft de familie het niet meer.

Team Ali B
Beide coaches willen dolgraag de getalenteerde dame in hun team. Talita neigt naar Waylon, maar haar 11-jarige zoontje is absoluut team Ali B. Voor wat extra steun roept Ali de rest van de familie op het podium en dan begint het feest pas echt.

I just want to praise you
De complete familie bestaat uit muzikanten. Ali wil dolgraag meer van het gezin horen, wat leidt tot een waanzinnig duet tussen moeder en dochter. Ze zingen Shackles (Praise You) van Mary Mary.

Ali B-keus
Na het optreden moet Talita toch echt een keuze maken: wordt het team Ali of team Waylon? “Ik ga voor zijn keus,” vertelt ze dan, met oog op haar zoontje. Ali merkt dat ze niet voor zichzelf kiest (de rapper noemt zichzelf Ali B-keus, ha-ha). Hij geeft haar een duwtje in de goede richting: “Het is jouw tijd”.

Win-winsituatie
Uiteindelijk gaat ze dan toch voor Waylon, die dolgelukkig is met haar keus. Maar ook rapper Ali valt met zijn neus in de boter: hij krijgt binnenkort een heerlijk diner van Talita’s moeder. Een win-winsituatie.

Het hele fragment kun je hier zien.

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good