Hilarisch: Cole Sprouse spot iemand die zíjn naam aan het googlen is

Hij deelt het grappige verhaal via Instagram

Street fashion, Clothing, Photograph, Fashion, Suit, Snapshot, Beauty, Footwear, Outerwear, Design,
Getty Images

Bekende mensen zijn het wel gewend om herkend te worden in het openbaar. Ook Cole Sprouse (Jughead in de Netflix-serie Riverdale) wordt vaak herkend. Alleen deze keer checkte de fan in kwestie nog even snel op haar telefoon of het daadwerkelijk Cole himself was.

Check check dubbelcheck

Tijdens zijn vakantie in Hawaii, waar hij samen met zijn vriendin (en tegenspeler in Riverdale) Lili Reinhart was, besloot de acteur een ijsje te kopen. Hij spotte een dame voor hem in de rij, die op haar telefoon ‘Cole Sprouse’ intypte bij Google. Even een kleine check check dubbelcheck of ze daadwerkelijk met de one and only Cole Sprouse in de rij stond.

Not amused
De 27-jarige acteur zag dit, en besloot een foto van het tafereel te maken en dit op zijn Instagramstory te plaatsen, inclusief een selfie waar hij not amused kijkt.

Cole Sprouse Instagram
Cole Sprouse Instagram
Cole Sprouse Instagram

Gelukkig vatte de acteur het goed op, en maakte een foto met het meisje.

Cameraduel
Sinds 2012 maakt Cole al foto’s van mensen die een foto van hem proberen te maken. Hij maakt er een echte sport van: “Dit Instagramaccount is gewijd aan mensen die stiekem foto’s van me maken, en hoe ik ze sneller af ben. Moge de snelste camera winnen,” schrijft hij in zijn bio. Het account levert hilarische kiekjes met bijbehorende teksten op:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Street Life of Shaq en Kobe, wij gaan stuk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good