Temptation Island-verleider Alex Maas wordt tandartsassistent

Gevalletje 180 graden gedraaid

alex-maas
Alex MaasInstagram

Temptation Island-verleider Alex Maas is door zijn deelname aan Temptation Island (en Temptation Island VIPS) veel in de media. Vooral met betrekking tot mededeelnemers Rosanna en Niels. Nu gaat het even over wat anders: Alex maakt een opmerkelijke carrièreswitch.

Tandartsassistent
Alex werkt momenteel als personal trainer (is ook wel te zien). De verleider kondigt via Instagram aan weer te gaan studeren. De verleider wordt namelijk – hou je vast – tandartsassistent. “We gaan weer de boeken in. Mooie kans gekregen om aan de slag te gaan bij @finedent_houten waar ik zal starten als assistent tandheelkundig medewerker,” aldus Alex op Instagram.

Alex MaasInstagram

Alex heeft de tekst onder het Instagram-bericht gewijzigd. In de eerdere versie van de post stond vermeld dat hij zich in de toekomst ging specialiseren in het zetten van facings (laag om de tandkleur en -vorm mooier te maken). Dat deel van de tekst is inmiddels verwijderd.

Media-aandacht
Onlangs kwam Alex vooral in de aandacht vanwege zijn fitties. Zo gingen Alex en Niels vorige maand nog met elkaar op de vuist. En liep de online ruzie tussen Alex en Rosanna uit de hand.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good