Naomi en Michael van der Plas hebben zich opgegeven voor Temptation Island VIPS

Als we haar Instagram-video mogen geloven…

Wij hopen (stiekem) allemaal dat er nog een seizoen Temptation Island VIPS komt. Als we de vriendin van Michael van der Plas (ex van Barbie uit Oh Oh Cherso) mogen geloven, gaat dat gebeuren. Volgens Naomi hebben zij en Michael zich al opgegeven voor seizoen twee.

Insta
Op de Instagram-pagina van Naomi (die privé is) is een filmpje te zien waarin ze vertelt over de deelname aan de ultieme relatietest. “Zij wil dat graag. Ze wil weten of ik betrouwbaar ben,” aldus Michael.

Oma says
De oma van Naomi is het zeker niet eens met de deelname: “Dat vind ik niet leuk. Als je een relatie hebt en het goed gaat, waarom zou je dan meedoen?”

Tattoo
Naomi en Michael hebben de liefde voor elkaar al eerder bezegeld met een ‘Love You’ tattoo. Michael heeft de tattoo zelf bij Naomi gezet. Hopelijk voor hen hoeft deze niet weggelaserd te worden na hun Tempa-deelname (hè Donny?).

De van der Plasjes draaien door
Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van het stel? Ze hebben een eigen realityshow op YouTube. Er staan al negen afleveringen online. Bekijk de eerste aflevering hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good