Dit zijn de 8 singles die meedoen aan Ex on the Beach: Double Dutch

Maak kennis met: Brody, Djessy, Diaz, Lena, Elias, Viktor, Robin en Stacy

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

We mogen ons binnenkort weer verlekkeren aan één van de beste guilty pleasures op de buis. Realityshow Ex on the Beach: Double Dutch is bijna terug op MTV met alweer het vierde seizoen.

Bring it on
Vanaf 18 november zien we elke zondag om 22.00 uur hoe acht singles op de paradijselijke stranden van Curaçao de vakantie van hun leven hebben. Nou ja, dat denken ze...

De Tablet of Terror ligt op het strand te wachten om het ontspannen Caribische sfeertje op te schudden met een ex die uit het water komt zetten. Dat kan een goed of slecht bezoek zijn. Sommige exen willen verzoening, anderen willen maar één ding: wraak.

Een villa vol met temperamentvolle singles die snel verliefd worden - en waar na een drankje (of twee) jaloezie de overhand neemt. Kortom; drama, drama, drama. Zie hieronder de acht singles.

Te beginnen met de dames:

Djessy (24)
Djessy woont in Neerpelt, België en is half Spaans- half Nederlands. Djessy valt op jongens met een stout kantje en houdt wel van een beetje afwisseling: “Als je maar één iemand hebt gehad in je leven, dan denk ik niet dat je alles hebt gezien.” Djessy is de goedheid zelve, totdat ze een drankje te veel op heeft... Dan komt haar Spaanse temperament naar boven en zegt ze precies wat ze denkt.

mtv

Lena (19)
Met haar 19 jaar is Lena uit Leeuwarden de jongste van het stel. Deze spontane Friezin heeft Vietnamese, Armeense en Russische roots. Ze is extravert en heeft een vurig karakter. Ze omschrijft zichzelf vooral als gek, heel gek. “Ik houd wel een beetje van drama. Ik zie er lief en onschuldig uit maar; Don’t piss me off!”

mtv

Stacy (23)
De Vlaamse Stacy komt uit Gent. Stacy is trots op haar mooie lange haar en omschrijft zichzelf als sociaal en eerlijk. Naar eigen zeggen wordt ze snel verliefd en is ze behoorlijk jaloers aangelegd. Zo heeft ze eens een ziekenhuisbezoekje moeten plegen na een confrontatie met een ex. En heeft ze een van haar exen een gebroken neus geslagen.

mtv

Viktor (20)
Viktor
komt uit Antwerpen. Met haar blonde haren en groene ogen is ze een opvallende verschijning. Ze is goedlachs en komt een beetje verlegen over. Maar Viktor is niet zo onschuldig als ze lijkt; de Antwerpse houdt van een feestje en is een tikkeltje impulsief. Ze wordt snel verliefd en is dan ook erg jaloers.

mtv

En dan de heren...

Brody (27)
Brody uit Veldhoven is een zelfverzekerde praatjesmaker vol tattoos. Brody showt graag met zijn dikke auto en vette motor. "Aan geld geen gebrek." Hij omschrijft zichzelf als wild, aandachtsgeil en narcistisch. "Ik zet mezelf altijd op de eerste plek," aldus zijn bescheiden eerste woorden.

mtv

Diaz (26)
Diaz komt uit Gent en bulkt van het zelfvertrouwen, hij is zelfs een tikje arrogant. Net als Djessy heeft ook Diaz Spaanse roots. Met zijn Tarzan-look en soepele dansmoves slaat hij met gemak menig meisje aan de haak. Hij heeft veel exen, die volgens hem bijna allemaal 'psycho' zijn.

mtv

Elias (20)
Elias woont bij Djessy om de hoek, ook in Neerpelt. Hij omschrijft zichzelf als vurig, positief en een harde werker. Elias heeft Italiaanse roots en komt vooral naar de villa om 'gekke dingen te doen'. Ondanks zijn Italiaanse macho-attitude is Elias niet helemaal ongevoelig voor jaloezie. Na een paar drankjes verandert hij van een Jeckyll in een Hyde...

mtv

Robin (24)
De goedlachse Robin uit Oss brengt menig dame met zijn blauwe ogen in katzwijm. Zijn vader is Spaans en moeder half Italiaans. Robin werkt in het dagelijks leven als militair bij de landmacht. Hij valt op verzorgde dames 'die best een klein beetje nep mogen zijn'.

mtv
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good