Holly Brood vertelt over haar leven als 'dochter van' in Van Der Vorst Ziet Sterren

Geen rozengeur en maneschijn

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In het RTL 4-programma Van Der Vorst Ziet Sterren gaat presentator Peter van der Vorst op bezoek bij Bekende Nederlanders. Ditmaal de beurt aan Holly Brood. In het gesprek kwam haar vader, Herman Brood, aan bod en haar pestverleden.

Papa Brood
De bekende zanger en kunstenaar Herman Brood is niet de biologische vader van Holly. Moeder Xandra had tijdens haar huwelijk met Brood een affaire met een andere man (de echte vader van Holly). De relatie met the other man werd niks en Herman erkende Holly direct bij de geboorte als zijn kind.

Zelfmoord
Herman Brood sprong in 2011 van het dak van het Hilton hotel in Amsterdam. Dit was voor de medeleerlingen op de middelbare school van Holly een makkelijke manier om haar te pesten. “Wanneer ik bij gym van een bankje afsprong zeiden mensen: ‘Oh je lijkt je vader wel. Dan moest ik wel heel hard huilen’,” aldus Holly.

‘Junk’
Holly vertelt dat ze vooral heel erg trots is op haar vader, terwijl de buitenwereld hem volgens haar beschouwde als ‘junk’. “Dat was hij voor ons niet, hij was juist super zorgzaam, betrokken bij zijn kinderen en beschermend,” aldus Holly tegen Peter.

Dance Dance Dance
In de aflevering is ook Soy Kroon te zien, de vriend van Holly waarmee ze samenwoont. De twee zijn al vaker samen op televisie gespot. Zo spelen ze samen in Goede Tijden Slechte Tijden en wonnen ze het programma Dance Dance Dance als duo.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good