Dit zegt je favoriete pizza over je persoonlijkheid

Ben jij een salami- of hawaïtype?

Kylie Jenner en Kendall Jenner eten pizza
Christopher Polk/NBCGetty Images

In een Italiaans restaurantje, als late night snack of zelfs als ontbijt: pizza is altijd een goed idee. Maar welke pizza nu het lekkerst is, dáár willen de meningen nog wel eens over verschillen. Of je nu kiest voor Pizza Hawaï, Salami, of gewoon Margherita: je keuze zegt iets over je persoonlijkheid, zo beredeneert Medical Daily.

Volgens de nieuwssite heeft wat je eet en hoe je dat eet te maken met wie je bent. Smaak is namelijk verbonden aan je zenuwstelsel, waar weer alles rondom emoties en gedrag wordt bepaald.

Pizza persoonlijkheidstest

Welke pizza vind jij het lekkerst? We hebben voor je uitgezocht wat het zegt over je persoonlijkheid. En als je meerdere lievelingspizza’s hebt, zouden er wel eens verschillende kenmerken aan je gekoppeld kunnen worden. Dus: matcht jouw pizzakeuze inderdaad met je karakter?

 • Pizza Margherita
  Hou jij van een pizza met alleen kaas en tomaat, zonder topping? Dat betekent dat je een betrouwbaar en zeker persoon bent. Je weet wat je wil en blijft stellig bij je standpunt. Wellicht maak je je doorgaans wel nét iets te veel zorgen. Ook mag je af en toe meer keuzes maken die uit je comfort zone liggen.

 • Pizza Hawaï
  Kies jij doorgaans voor een mix van zoet en hartig? Ananas en ham op je pizza betekent dat je een dromer bent. Je laat je niet tegenhouden door zorgen of angst. Je hebt een unieke persoonlijkheid, bent eigenzinnig en comfortabel met jezelf.

 • Pizza Funghi
  Zijn champignons je favoriete pizzatopping? Dan ben je waarschijnlijk een open persoon. Het is makkelijk om met je te praten. Dat je van dieren en natuur houdt, betekent niet per se dat je een hippie bent. Mensen zijn graag bij je, omdat je vrijgevig bent in je tijd, energie en liefde.

 • Pizza Ansjovis
  Als je niet vies bent van een beetje vis op je pizza, dan kun je een tikkeltje eigenwijs zijn en mag je af en toe iets flexibeler proberen te zijn.

 • Pizza Salami
  Hou jij van een pittige of minder pittige salami op je pizza? Dan ben je een zorgzaam persoon. Je vrienden en familie betekenen veel voor je. Zij zijn ook graag bij jou, omdat jij geen drama-queen bent. Dat je niet veel om drama geeft, betekent absoluut niet dat je niet into fun bent, want dat ben je wel.

 • Pizza Extra Kaas
  Mag pizza wat jou betreft belegd zijn met kaas, kaas en nog meer kaas? Dan weet jij wat je wil in het leven en aarzel je niet om die doelen te bereiken. Je bent niet bang om veel hooi (of kaas) op je vork te nemen. Je kunt daarnaast ook toegeeflijk zijn en haalt geluk uit de kleine dingen in het leven.

 • Pizza met vlees
  Wanneer je het liefst zoveel mogelijk vlees bovenop je pizza wil, ben je een luidruchtig en trots persoon. Je hebt niets te verbergen: wat jou betreft mag de hele wereld weten hoe je je voelt en wat je van iets vindt. De trots die je hebt kan slaan op je familie, je land of je eigen prestaties. Je houdt van wie je bent en wat je hebt bereikt in je leven.

 • Pizza met groente
  Beleg jij je pizza vooral met verschillende soorten groenten? Dan ben je gevoelig, maar dat uit je niet per se naar de hele wereld. Wat je misschien nog moet leren is het credo ‘sharing is caring’. Hoewel je niet zo overkomt, ben je verrassend vurig en brutaal wanneer je dat wil zijn.

 • Pizza met alles
  Kun je nooit kiezen tussen de verschillende toppings en gooi je ze dus maar gewoon allemaal op je pizza? Dan ben je besluiteloos (duh). Dat komt door je angst om iets te missen en spijt te krijgen van je keuze. Je houdt ervan om mensen op hun gemak te laten voelen. Je zit vol levenslust en bent een inspiratie voor mensen om je heen.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good