Plan die spelletjesavond maar! All You Need Is Love komt met een bordspel

All you need is love, love, love is all you need

love-spel
Kerstspecial All You Need Is Love

Voor het geval je een spelletjesavond op de planning hebt staan (zo niet: plannen die handel!), we hebben een nieuwe suggestie voor je: het All You Need Is Love-bordspel. Kun je als een ware Robert ten Brink (oftewel: Dr. Love) erachter komen of het echte liefde of echte vriendschap is.

Hoe het werkt
Iedere speler moet om de beurt in de liefdescaravan. De andere spelers moeten persoonlijke vragen over degene in de caravan beantwoorden. Geef je het goede antwoord, dan krijgen jij en je teamgenoot een hartje. Met de hartjes kom je weer dichterbij het midden van het bordspel. Dat is fijn, want de eerste twee spelers die samen het midden bereiken, winnen. Én hebben de sterkste vriendschap of relatie, volgens het spel.

Kijken kijken kopen
Het bordspel is bij verschillende winkels te koop. Bij Bol.com kun je ‘m bestellen voor €29, 99. Mocht je het spel vandaag nog voor 21:00 aanschaffen, dan kan die spelletjesavond morgen al beginnen.

Over het spel
Je kunt het All You Need Is Love-spel spelen van 3 tot 6 personen met een minimale leeftijd van 12 jaar. Één potje duurt ongeveer 45 minuten.

Wist je dat?
Er komt binnenkort een All You Need Is Love-film in de bioscoop met onder anderen Waldemar Torenstra en Fedja van Huêt. Heb je de trailer nog niet gezien? Bekijk 'm hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good