Is dit hét bewijs dat Channing en Jessie J een relatie hebben?

Channing all over your Tatum

channing-jessie
Jessie J & Channing TatumInstagram

We wisten al dat Channing Tatum (38) en Jessie J (30) aan het daten waren aangezien ze samen gespot werden op de minigolfbaan. Nu lijkt de relatie tussen de twee steeds serieuzer te worden. Gevalletje Insta-official?

Concerten
De Magic Mike-acteur wordt de laatste tijd vaak gespot bij concerten van de Britse singer-songwriter Jessie J. Zowel in Amerika als het Verenigd Koninkrijk is hij al meerdere keren als trouwe fan in de zaal gespot.

Ondanks dat de twee artiesten nog niets hebben losgelaten over hun mogelijke romance, steekt Channing het niet onder stoelen of banken dat hij trots is op Jessie. Zo deelde hij gisteren een foto op Instagram met de tekst: “Deze vrouw heeft zojuist haar hart blootgegeven op het podium van de Royal Albert Hall. Iedereen die hier bij was, heeft iets speciaals meegemaakt. Wow.” In de foto is Jessie J getagd.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bronnen vertellen
Onbekende bronnen doen een boekje open over de wel/niet relatie van Channing en Jessie. De geruchten zijn dat Jessies moeder ook aanwezig was bij het concert. Volgens bronnen heeft Channing daar zijn ‘schoonmoeder’ ontmoet.

Ook wordt gezegd dat Channing enorm zijn best doet om zoveel mogelijk tijd met haar door te brengen. “Hij voelt zich fijn bij haar en ziet wel wat er hierna gebeurt”.

Jenna Dewan
Channing was negen jaar getrouwd met zijn ex-vrouw Jenna Dewan. Samen hebben ze een 5-jarige dochter, Everly. In april kondigden de twee via Instagram aan te gaan scheiden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good