Nieuwe datingapp: de perfecte match vinden op basis van je pizzavoorkeur

Swipe for a slice

pizza-date
Toa Heftiba Unsplash

Pizzaketen Domino’s komt met een wel heel bijzondere variant op de datingapp: Domino's Dating. Op basis van je pizzavoorkeuren wordt je gematcht aan degene met dezelfde voorkeuren. Zo heb je altijd iemand om je pizza mee te delen.

Hoe werkt het?
Wanneer je de app hebt gedownload, krijg je verschillende pizza gerelateerde vragen die je moet beantwoorden. Voorbeeld van een uiterst belangrijke vraag: “Mag er ananas op je pizza?” De pizza datingapp is vanaf vandaag te downloaden in verschillende app stores.

Ijsbreker
Wanneer je een match bent met je pizza soulmate, kan het chatten beginnen. In de app zijn ‘cheesy pick-up lines’ ingebouwd, deze kun je versturen om het gesprek te starten. “De cheesy pick-up lines zijn niet alleen leuk om een gesprek mee te starten; ook als je vastloopt tijdens het chatten, kun je het gesprek op gang krijgen met een van deze oneliners. Maar het ‘echte’ werk begint natuurlijk op het moment dat je elkaar ontmoet,” aldus Marianne Kemps (PR Domino’s).

Anno 2018
Er zijn veel verschillende datingapps die je matchen op basis van uiterlijk, afstand en opleidingsniveau. Dus waarom niet matchen op pizzavoorkeuren? Liefde gaat nu eenmaal door de maag. Marianne vertelt: “De liefde voor pizza en matchen op basis van specifieke kenmerken bracht ons op een idee: wat als we deze twee samenbrengen in een datingapp? Want wat is er nou leuker dan het vinden van jouw pizza soulmate en om na een online pizzaflirt, samen jullie favoriete pizza te delen?” Fair point, Marianne.

Date night
Mocht je je soulmate gevonden hebben via de Domino’s Datingapp, dan kunnen jullie in de maanden november en december direct gaan daten. Domino’s organiseert op verschillende vestigingen date nights.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good