Italiaanse IKEA opent haar deuren voor zwerfhonden

Je zou ze zo meenemen!

ikea-hond
Roberto Nickson Unsplash

De IKEA in Catania (Italië) heeft flink wat karmapunten verdiend. Nu de dagen kouder worden, heeft het warenhuis haar deuren geopend voor zwerfhonden. De zwerfhonden liggen in de etalage alsof ze bij het interieur horen. Sommige viervoeters hebben door powernap in de IKEA zelfs een nieuw huis gevonden bij een van de klanten.

Honden zonder huis
Martine Taccia
liep als klant door de IKEA en werd verrast door een groep honden die zich nestelde in een van de ‘woonkamers’. Martine maakte een video waarin ze het diervriendelijke gebaar van de woonwinkelketen laat zien.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zo lief
Niet alleen hebben de zwerfhonden overdag een zacht, droog en warm plekje om te slapen, ook krijgen de viervoeters dagelijks eten van de medewerkers en klanten van IKEA. "Sommige honden hebben zelfs een gezin gevonden, zij gingen naar huis met klanten,” aldus Martine.

Goede voorbeeld
Martine hoopt dat andere bedrijven dit voorbeeld op zullen volgen en hun deuren zullen openen voor dieren die zich in trieste omstandigheden bevinden. “Als alle winkels die de ruimte hadden, een toevluchtsoord voor zwerfdieren zouden zijn, zou ik heel blij zijn”.

Home for Hope
Het is niet de eerste keer dat IKEA opkomt voor de dieren. De retailer heeft ooit samengewerkt met Home for Hope in een campagne om de adoptie van huisdieren aan te moedigen. Ook

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good