Jaden Smith bevestigt relatie met rapper Tyler The Creator

Dit is wel duidelijk toch?

Er doken eerder al beelden op van Will en Jada Pinkett Smith's zoon, Jaden Smith, waarin hij tijdens een optreden bekendmaakte dat hij een relatie heeft met rapper Tyler The Creator. Er werden alleen vraagtekens gezet bij zijn uitspraken, niet iedereen geloofde het. Jaden lijkt zijn relatie weer te bevestigen.

Video
Op social media doken er beelden op van een recent optreden van Jaden Smith. In de video zegt de 20-jarige rapper tegen een volle zaal: “Ik wil even zeggen dat Tyler de beste vriend van de wereld is en ik hou enorm veel van hem. Ik wil jullie iets vertellen, maar Tyler wil het niet zeggen. Tyler is mijn vriendje. Hij is al mijn hele leven mijn vriendje. Tyler The Creator is mijn fucking vriendje. Het is waar,” aldus Jaden.

Tyler staat zelf ook in de zaal. In de video (zie hieronder) is te zien dat hij nee-schuddend reageert op de uitspraak van Jaden.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Radio
Afgelopen donderdag was Jaden te gast bij radiozender Beats 1, daar bevestigde hij nogmaals zijn relatie. “Ik heb onlangs gezegd dat ik samen ben met Tyler The Creator en dat is waar. Het is maar dat je het weet.” Dat is duidelijke taal.

Tweet
Eerder postte Jaden een tweet met de tekst: “Yup, Tyler, ik heb het iedereen verteld. Je kunt het nu niet meer ontkennen”. Het bericht werd niet snel daarna weer verwijderd.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stunt?
De relatie tussen de twee wordt door verschillende media benoemd als een publiciteitsstunt. The Creator heeft zelf nog niet gereageerd op zijn eventuele relatie met Jaden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good