Hebben: deze chocoladekruidnotenvlaai van Aldi

Alles wat je nodig hebt in één vlaai

Food, Cuisine, Dish, Dessert, Baked goods, Ingredient, Baking, Ginger nut, Finger food, Recipe,
Instagram Kindermusthaves

Zoetekauw en pepernotenliefhebber? Dan hebben we goed nieuws voor je. Aldi heeft vanaf vrijdag de meest goddelijke combinatie van het jaar in de schappen liggen: een chocoladekruidnotenvlaai. Say what?! Een combinatie van chocolade, kruidnoten én vlaai.

Ruimte voor een toetje
Pluspunt: de vlaai is voor vijf personen. Dat betekent uitdelen tijdens college of in de koffiepauze. Of laat hem lekker in je ijskast staan en eet ‘m helemaal zelf op. Want er is altijd ruimte voor een toetje toch?

Kers op de taart
De vlaaibodem (nee, vlaai is geen taart!) bestaat uit een bodem met daarop een zachte laag chocolademousse. En als kers - eh kruidnoot - op de taart zitten er nog chocoladekruidnoten bovenop. Klinkt lang niet gek, toch?

Spotprijs
Vanaf aanstaande vrijdag is dit pareltje verkrijgbaar bij de supermarktketen. Voor de prijs hoef je ‘m niet te laten liggen, hij kost namelijk maar €2,99. Dat wordt rennen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good