Michella Kox ligt in de clinch met Rosanna, Utopia's Billy, Laura Ponticorvo en Amanda Balk

"Stop het pesten"

michella-kox
Michella KoxYouTube

Er was eens een wereld waar Michella Kox en andere realitysterren vredig naast elkaar leefden. Of toch niet... Nee, verre van. Sterker nog: Michella heeft het nu aan de stok met Rosanna, Billy, Laura Ponticorvo én Amanda Balk. Vier tegen één. De vier dames vinden dat Michella hen pest en komen daarvoor in actie.

Stop het pesten
Sterker nog: het viertal draagt een button met 'stop het pesten' en daar vindt Michella iets van, maakt ze duidelijk in haar nieuwste vlog. "Wat me voor mijn kop staat is dat die wijven een button dragen van 'stop het pesten', omdat ik hen gepest zou hebben. Pardon? Ik heb nooit gepest. Ik heb niemand gepest! Pesten is toch iemand lastigvallen? Stalken? Dat degene er 's nachts van wakker ligt? Dat doe ik niet. Ik geef alleen mijn mening."

Utopia-Billy
Ook bespreekt Michella de dames even één voor één. Billy bijvoorbeeld, waar haalt ze het lef vandaag om Mies te beschuldigen van pesten? "Ik heb Billy een crackjunk genoemd, ja. Maar ze zag er ook echt niet uit in Shopping Queens. Dat zag er toch niet gezond uit? Ze wou mooi wezen, maar ik dacht echt: oké. Dan mag ik toch mijn mening geven dat ik haar eruit vind zien als een crackjunk! We leven in Nederland en daar mag je een mening geven. Daarna heb ik nooit meer wat van die vrouw gehoord. Maar schijnbaar is het nog steeds oud zeer."

Rosanna
Wat Rosanna betreft: Michella is nu eenmaal een onafhankelijke Temptation Island-journalist en spaart geen enkele kandidaat. "Ik post altijd alles over Temptation Island, Rosanna. Daar ga ik nooit mee stoppen. Hoor je dat? Als ik zie dat jij een plantenbank wil optillen, die honderd kilo weegt, en dat lukt natuurlijk niet... dan vind ik dat grappig. Dan post ik daar wat over, ja. Ik vond het keigrappig, het zag er niet uit. Ik vind het dan echt zielig dat jij dat als pesten ziet."

Laura Ponticorvo
Michella Kox heeft ook een uitgesproken mening over vloggen en dus over Laura Ponticorvo. "Ik vind het onzinnig dat je 22 minuten lang gaat vertellen hoe zwaar vloggen is. Dan zeg ik op mijn beurt dat je een akelig wijf bent en dat je moet gaan werken. Dat ben ik. Dat is mijn manier van praten. Ik ben gewoon zo. Klaar! Je moet niet gaan zeiken dat vloggen zwaar is. Piep niet zo! Ga niet zielig doen bij meisjes van 13 jaar om vervolgens je zakken daarmee te vullen."

Amanda Balk
Gek genoeg heeft Mies het minste commentaar op Amanda Balk. "Ik dacht laatst wraak te nemen op Amanda. Maar helaas liep het door een blessure op niks uit, blegh. Ik had haar in die weken daarvoor kunnen pesten tot op het bot. Dat had ik kunnen doen, maar ik heb het niet gedaan. Want dat heeft niks met televisie te maken. Er is zoveel te doen in haar privéleven, maar ik doe er niks mee, want ze heeft ook een dochter. Maar what the fuck ben jij aan het doen dat jij vervolgens opkomt met een button van 'stop het pesten'?"

Benieuwd naar de video waarin Michella bovenstaande haarfijn uitlegt?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good