Marian deed al eens eerder mee aan Boer Zoekt Vrouw

Waarom Tinderen als je ook kunt meedoen aan Boer Zoekt Vrouw?

boer-zoekt-vrouw
KRO NCRV Boer Zoekt Vrouw

In de categorieën 'Tinder, wat is dat?' en 'je zal maar een type hebben': Marian blijkt al een keer meegedaan te hebben aan Boer Zoekt Vrouw.

Ja, Marian houdt wel van een uitdaging op liefdesgebied en ze droomt er blijkbaar ook van om op een boerderij te wonen, is toch wel de conclusie die je trekt na deze ontdekking.

And the winner is...
Ook valt Marian in de smaak bij boeren. In 2012 schreef ze een brief aan melkveehouder Martin en eindigde bij de laatste vier kandidaten (alsof we over The Voice schrijven). Martin koos uiteindelijk voor Wilma, met wie hij nog steeds samen is.

Boerzoektvrouw.nl
Boerzoektvrouw.nl

2.0
Marians Boer Zoekt Vrouw-herkansing nu, zes jaar later, levert haar een eerste plek op. Het is alleen nog de vraag of ze die weet te behouden. Jaap geeft in de preview aan dat hij tijdens de citytrip twijfelde of hij wel de juiste keuze had gemaakt. Zien we straks Marian, Petra of niemand?

Zondag weten we meer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good