Wil je zien: eerste beelden nieuwe seizoen Heel Holland Bakt

'Bakkers klaar? Bakken maar'

View this post on Instagram

Het voorproeven is begonnen! 🍰🍴#HHB

A post shared by Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) on

We hoeven nog maar heel even te wachten en dan kunnen we eindelijk weer genieten van Janny die heel keurig een muizenhapje proeft. En van André die met volle overgave roept 'bakkers klaar, bakken maar!'. En van zwetende bakkers die tijdens een stortbui in een lekkende tent op een grasveld een croquembouche proberen te maken.

Kortom; het is bijna tijd voor het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt. Omroep MAX heeft de eerste beelden gedeeld. André van Duin, Janny van der Heijden en Robert van Beckhoven: kom d’r maar in.

'Bakkers klaar, bakken maar'
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen start ditmaal niet met tien kandidaten, maar met vijfhonderd (!). Tijdens deze zogeheten proefdag bakken de bakkers voor een plek aan de keukenblokken. In deze extra aflevering worden de tien kandidaten gekozen die gaan strijden om de titel ‘Beste Bakker’. Hier zijn alvast de eerste beelden:

Nu al weten welke vijftien kandidaten in de race zijn voor een plek in de Heel Holland Bakt-tent? Dit zijn de deelnemers.

Op televisie
Heel Holland Bakt is vanaf zondag 9 december wekelijks te zien om 20.20 uur bij Omroep Max op NPO 1.

Recepten
Wil jij (eigenlijk alles) wat je op televisie ziet ook thuis bakken? Dat kan! Er is een Heel Holland Bakt-app. In de app vind je alle recepten van de bakkers van afgelopen vijf seizoenen. Ook worden er het hele jaar door nieuwe recepten van de jury en kandidaten toegevoegd.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good