Netflix-thriller YOU wordt je nieuwe serieverslaving

Het wachten is voorbij

serie-you
Still YOU

De nieuwe Netflix Original-serie YOU wordt jouw kijkvoer tijdens de kerstvakantie. De thriller-serie zit bomvol bekende acteurs en is van de makers van Riverdale. Oftewel: dat kan alleen maar goed uitpakken.

Goed nieuws: de spannende Netflix Original is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst. We weten dus wel wat je tweede kerstdag gaat doen: uitbuiken met YOU op de bank.

Officiële trailer
We hebben kregen eerder al een voorproefje van de thriller-serie. Zo zagen we de teaser en de bekendmaking van de releasedatum. Ook heeft Netflix de officiële trailer op YouTube geplaatst.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het verhaal
Het verhaal gaat over Joe (Penn Badgley uit Gossip Girl) die een obsessie heeft voor Beck (Elizabeth Lail uit Once Upon A Time). Joe bestudeert alles wat met Beck te maken heeft en bestudeert al haar social kanalen. Al die informatie gebruikt hij vervolgens om indruk op haar te maken.

Er is alleen een dunne lijn tussen liefde en obsessie... Joe's obsessie begint al snel gevaarlijke vormen aan te nemen en vriendin Peach (Shay Mitchell uit Pretty Little Liars) probeert Joe te ontmaskeren.

Seizoen twee
YOU is nu al zo'n hit dat er al sprake is van een tweede seizoen - en dat terwijl seizoen één nog niet eens op Netflix staat. Het eerste seizoen van YOU is eerder al uitgezonden op de Amerikaanse zender Lifetime en verschijnt dus binnenkort op de streamingdienst. Seizoen twee zal enkel te zien zijn op Netflix.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good