Zien: de officiële trailer van Netflix thriller-serie YOU

Gossip Girl meets Pretty Little Liars meets Riverdale

serie-you
Still YOU

De nieuwe Netflix Original-serie YOU wordt jouw kijkvoer tijdens de kerstvakantie. De thriller-serie zit bomvol bekende acteurs en is van de makers van Riverdale. Oftewel: dat kan alleen maar goed uitpakken.

Officiële trailer
We hebben eerder al beelden gezien van de thriller serie YOU. Zo zagen we de teaser en de bekendmaking van de releasedatum. Nu heeft Netflix de officiële trailer op YouTube geplaatst. Nu kunnen we écht bijna niet meer wachten.

Advertentie - Lees hieronder verder

Het verhaal
Het verhaal gaat over Joe (Penn Badgley uit Gossip Girl) die een obsessie heeft voor Beck (Elizabeth Lail uit Once Upon A Time). Joe bestudeert alles wat met Beck te maken heeft en bestudeert al haar social kanalen. Al die informatie gebruikt hij vervolgens om indruk op haar te maken.

Er is alleen een dunne lijn tussen liefde en obsessie... Joe's obsessie begint al snel gevaarlijke vormen aan te nemen en vriendin Peach (Shay Mitchell uit Pretty Little Liars) probeert Joe te ontmaskeren.

Releasedatum
De spannende Netflix Original is vanaf 26 december te zien op de streamingdienst. Jij weet dus wel wat je tweede kerstdag gaat doen. Uitbuiken met YOU op de bank.

Seizoen twee
YOU is nu al zo'n hit dat er al sprake is van een tweede seizoen - en dat terwijl seizoen één nog niet eens op Netflix staat. Het eerste seizoen van YOU is eerder al uitgezonden op de Amerikaanse zender Lifetime en verschijnt dus binnenkort op de streamingdienst. Seizoen twee zal enkel te zien zijn op Netflix.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good