Guilty pleasure alert: er komt een Amerikaanse Temptation Island

De heftige beelden uit de sneak peek belooft wat

temptation-island
Still sneak peek

We hebben goed nieuws voor alle (foute) reality-televisie-lovers: er komt een Amerikaanse versie van Temptation Island. Als we de eerste trailer mogen geloven, wordt het een heftig seizoen.

Extra temptation
Net zoals in de Nederlandse editie gaan vier stellen de ultieme relatietest aan. De Amerikaanse koppels brengen hun tijd door op het Hawaïaanse eiland Maui. De mannelijke wederhelften bevinden zich aan de ene kant van het eiland en de vrouwen aan de andere kant.

Er is - natuurlijk - ook weer een blik verleiders opengetrokken om de boel op te schudden. In de USA-versie zijn er maar liefst twaalf verleiders bij de mannen en bij de vrouwen. Meer kans op vreemdgaan dus.

Heftige beelden
De beelden van de sneak peak beloven heel veel drama. Huilen, intieme momenten in de jacuzzi, heftige kampvuren en bedscènes:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Temptation Island USA is vanaf 15 januari te zien in Amerika. Of we de show ook in Nederland kunnen zien, is nog niet bekend.

Vier maal is scheepsrecht
Dit is niet het eerste Amerikaanse seizoen van Temptation Island. In 2001 verschenen er al twee seizoenen in de Verenigde Staten, maar de kijkcijfers waren niet denderend. Twee jaar later deden de makers nog een poging, maar het mocht weer niet baten. Nu - 16 jaar later - proberen ze het gewoon nog een keer. Groot gelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good