Nieuwe film After wordt vergeleken met Fifty Shades

Fifty Shades-fans: plan die bios-date maar alvast

after-film
Still After

We hebben goed nieuws voor de Fifty Shades-fans onder ons. De nieuwe film After wordt nu al vergeleken met de sexy Shades-reeksen.

Het verhaal
De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anna Todd. Het verhaal gaat over Tessa, een verlegen hardwerkende student die alles goed voor elkaar heeft. Ze begint het eerste jaar van haar studie vol motivatie. Maar haar wereldje wordt flink opgeschud wanneer Hardin ineens om de hoek komt kijken.

Hoewel Tessa weet dat de jongen bad news is, voelt ze zich aangetrokken tot hem. Haar leven vóór Hardin was simpel, haar leven After is stuk ingewikkelder.

Trailer
Na het zien van de trailer begrijp je geheid waarom de film vergeleken wordt met de Fifty Shades-films. Met Ariana Grande's hit Dangerous Woman als toepasselijke theme song:

Hou maar vast een plekje vrij in je agenda: de film is vanaf april 2019 te zien in de bioscoop.

De cast
Het zou heel goed kunnen dat de hoofdrolspelers je bekend voorkomen. De rol van Tessa wordt gespeeld door Josephine Langford. Bekende achternaam, right? Josephine is het zusje van 13 Reasons Why-actrice Katherine Langford a.k.a. Hannah Bakker.

Hardin wordt gespeeld door Hero Fiennes Tiffin. Hij speelde Marten Vilijn in Harry Potter en de halfbloed prins.

View this post on Instagram

Hardin Scott 🎬 #After

A post shared by Hero Fiennes Tiffin (@hero_ft) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good