Qmusic-dj Domien Verschuuren vraagt Marieke Elsinga live op de radio op date

Want niemand wil met kerst alleen zijn

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Domien Verschuuren en Marieke Elsinga zijn beide vrijgezel en dat vindt de radio-dj een mooie ingang om zijn vrouwelijke collega op date te vragen. En oh ja, dat deed hij live op de radio.

Daten
Domien heeft Marieke eerder al een bericht gestuurd met de vraag: “Wanneer gaan we eens daten dan?” Haar reactie was een ‘huilen van het lachen’-emoji en een kusje (een medelijden kusje als je het Domien vraagt). Met dat antwoord neemt hij geen genoegen en besluit haar live in de uitzending te bellen.

Kat in het bakkie
Domien vertelt: "Zij is single en ik ben single. We houden allebei van katten, kat in het bakkie, dacht ik. Het is niet dat ik heimelijk verliefd ben op Marieke, maar ik wil weten of ik al in de friendzone zit."

Antwoord
Tijdens de radio-uitzending geeft Marieke antwoord op de Domien’s friendzone vraag: "Ja, voor nu zit jij wel in mijn friendzone, maar we kunnen wel op date. Dan kijken we wel wat er gebeurt. Ik heb er nog nooit over nagedacht of dat zou werken tussen ons."

Eindstand: de twee radio-dj’s gaan met elkaar op date. Volgens Domien zien we het resultaat snel genoeg voorbij komen op Instagram.

Bekijk het fragment hieronder:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good