Ronnie Flex vertelt voor het eerst over zijn vriendin Famke Louise

Het is héél aandoenlijk

We hebben er wéken over gespeculeerd, maar the word is out: Ronnie Flex en Famke Louise zijn officieel samen. Ze maakten hun relatie bekend door te zoenen aan het einde van de clip van hun nieuwe kerstnummer ‘Alleen door jou. Famke vertelde vrijdagavond voor het eerst over hun relatie in RTL Late Night. Nu is het de beurt aan Ronnie Flex.

Ronnie hartje Famke
Bridget Maasland interviewt Ronnie Flex (voor RTL Boulevard) op de rode loper van de Spiderman-film première (waarvoor Ronnie één van de stemmen insprak). Bridget vraagt of zijn liefje Famke niet bij de première aanwezig moet zijn. Een lachende Ronnie vertelt: “Ze was lui. Het was nogal laat geworden gisteren en nu ben ik toch alleen gekomen".

Geen schaamte
Verder vertelt de 26-jarige rapper wat hij nu eigenlijk zo leuk vindt aan Famke: “Dat ze zichzelf is en dat ze geen schaamte kent. Dat vind ik echt tof om te zien. Het maakt haar echt allemaal niet uit.”

Bekijk het hele fragment hier:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kerstclip
Mocht je alle gekte rondom het koppel gemist hebben (hoe dan)? Dan praten we je graag even kort bij.

Ali B is de manager van beiden en kondigde het kerstnummer ‘Alleen door jou’ aan. In een videofragment vertelde hij dat er aan het einde van de clip duidelijkheid zou komen wat betreft de relatie van Ronnie en Famke. En dat is zeker het geval:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good