Dit zijn de rijkste sterren van Amerika volgens Forbes

Kylie Jenner komt lekker binnen

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De bekende ‘Forbes America's Wealthiest Celebrities’-lijst is weer verschenen. We zien een paar oude gezichten terug in het rijtje van 2018, maar ook een aantal nieuwe gezichten. En sodeju, zij hebben even énorm veel geld verdiend.

Nieuwkomers
In de lijst van de ‘rijkste sterren van de Verenigde Staten’ zijn twee nieuwkomers. Zo komt de 21-jarige Kylie Jenner even de top vijf ingerold met een vermogen van 790 miljoen euro. Ze verdient hartstikke veel geld met haar bedrijf Kylie Cosmetics, waar zij 100% de eigenaar van is (wat natuurlijk lekker casht).

Kylie deelt de vijfde plek met rapper (en man van Beyoncé) Jay-Z. Hij heeft meerdere projecten waarmee hij geld binnensleept. Zo heeft hij aandelen in D’Ussé cognac en Armand de Brignac champagne. Ook zijn entertainmentbedrijf Roc Nation en streamingdienst Tidal dragen bij aan het vermogen van 790 miljoen euro.

2018
De nummer één uit de lijst van 2018 is George Lucas, hij is de maker en bedenken van onder andere de Star Wars-films. Runner-up is filmproducent en -regisseur Steven Spielberg. Hij staat bekend om zijn special effects in films en regisseerde de bekende film Jurrasic Park. Op nummer drie staat Oprah Winfrey, welbekend van haar eigen talkshow (you get a car, you get a car!). Nummer vier in de 2018-lijst is Michael Jordan, voormalig professioneel basketbalspeler.

 1. George Lucas (4,7 miljard euro)
 2. Steven Spielberg (3,2 miljard euro)
 3. Oprah Winfrey (2,5 miljard euro)
 4. Michael Jordan (1,5 miljard euro)
 5. Kylie Jenner (790 miljoen euro)
  Jay-Z (790 miljoen euro)

  2017
  De top vier was in 2017 hetzelfde als in 2018, alleen wat verschillen hier en daar in de cijfers. David Copperfield (illusionist) is in 2018 van zijn troon gestoten door de nieuwkomers Kylie Jenner en Jay-Z.

  1. George Lucas (4,8 miljard euro)
  2. Steven Spielberg (3,2 miljard euro)
  3. Oprah Winfrey (2,5 miljard euro)
  4. Michael Jordan (1,2 miljard euro)
  5. David Copperfield (768 miljoen euro)
   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder
   Meer van Feel Good