Davina Michelle is hoogste Nederlandse binnenkomer in de Top 2000

"Duurt te laaaaang"

Het jaar 2018 is toch echt wel hét jaar van Davina Michelle. Ze brak door in Nederland dankzij haar deelname aan ‘Beste Zangers’ en scoorde een nummer één hit met het nummer ‘Duurt te Lang’. Als kers op de 2018-taart staat Davina in de Top 2000.

Top 2000
We kunnen niet meer om haar heen, we zingen (lees: schreeuwen) ‘Duurt te Lang’ met zijn allen mee in de kroeg, onder de douche of op kantoor. Het nummer komt binnen op plek 477 en daarom krijgt Davina een welverdiende award.

Award
Ze wordt beloond voor haar megahit met de NPO Radio Top 2000 Award voor hoogste Nederlandse binnenkomer dit jaar. Het is de eerste keer dat NPO Radio 2 deze award uitreikt. Ze willen vanaf nu jaarlijks een artiest of band kiezen om extra in de schijnwerpers te zetten.

Duurt te Lang
Uiteraard zingt Davina Michelle haar hit live in de studio bij Stenders Platenbonanza:

Top 3
Bijna altijd staat Bohemian Rhapsody van Queen op nummer 1 in de Top 2000. Op twee het nummer Hotel California van de Eagles. Nummer drie gaat naar Piano Man van Billy Joel.

Covers
Davina Michelle gaat rustig door met het coveren van liedjes op haar YouTube-kanaal. Haar vertolking van What About Us kreegt zelfs een compliment van P!nk zelf. De cover is inmiddels al 11 miljoen keer bekeken.

Ze coverde ook de hit ‘Thank U, Next’ van Ariana Grande en deze zorgde ook wederom voor kippenvel.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good