Miley Cyrus maakt haar eigen, hilarische versie van kersthit Santa Baby

You go girl!

santa-baby-miley-cyrus
Still YouTube

Miley Cyrus maakt een heerlijk statement met haar 2018-versie van de populaire kersthit ‘Santa Baby’. Dit doet ze samen met Jimmy Fallon en Mark Ronson in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

2018
Miley is het niet eens met het originele nummer. In de originele tekst wordt gesmeekt om cadeautjes, zo vindt de 26-jarige zangeres. Maar Miley smeekt bij helemaal niemand om iets.

In haar nieuwe versie van het nummer zingt ze dat de kerstman helemaal geen diamanten en mooie auto’s voor haar hoeft te kopen, dat heeft ze allang zelf gedaan. You go girl! Independent woman.

Cadeaus
We zien muziekproducer Mark Ronson en show host Jimmy Fallon in het filmpje met diamanten juwelen en autosleutels voor Miley. Zodra ze horen wat ze zingt, zorgen ze snel dat ze wegkomen met hun gekochte cadeaus.

Tekst
Miley zingt vrolijk verder dat ze een fantastische auto heeft, geen lening en dat allemaal op eigen kracht heeft gedaan, zonder de hulp van elfjes. Ook moeten mensen stoppen met haar te onderbreken. En note for the boys: “don’t tekst me pictures of your…”

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good