Zoete video: Baby olifant probeert man uit water te redden

Dombo to the rescue!

video-olifant-redt-verzorger
David Clode

Er staat een video op YouTube die we je niet willen onthouden. Een dierenverzorger ligt in het water van een natuurpark en wordt meegevoerd door de stroming. Een jonge olifant ziet het gebeuren en besluit de verzorger te ‘redden’. Dat bleek niet echt nodig, maar het gebaar is te zoet voor woorden.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reddingsactie
In de video wordt eerst een stuk uitleg gegeven: “Kham Lha [de olifant] denkt dat Darrick [de verzorger] in de problemen is. Ze haast zich het water in om hem te redden.”

Run, Kham Lha, run!
We zien Darrick – die er inderdaad een beetje hulpeloos uitziet – die wordt meegevoerd met de rivier. De ‘kleine’ olifant bereikt haar verzorger pas wanneer Darrick al bijna aan wal is. Sterker nog, in de video zien we dat het water bij de kant zo laag is, dat hij gewoon kan staan.

Helpende slurf
Toch voelt Kham Lha de behoefte om Darrick te redden. Ze helpt hem op met haar slurf en buigt zich beschermend over hem heen. Darrick ligt ondertussen lachend in het water en houdt de olifant vast bij haar arm.

De kerstgedachte
In het Elephant Nature Park in Thailand verblijven olifanten die gered zijn uit de toeristische industrie. Dat de band tussen de verzorgers en de dieren hecht is, blijkt uit de video. Onder het filmpje staat geschreven: “Dit laat zien dat wanneer we dieren met liefde behandelen, ze ons ook liefde laten zien.” Als dit geen mooie kerstgedachte is, weten wij het ook niet meer.

Bron: LINDAnieuws


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good