Binnenkort kun je voor een prikkie met de Thalys naar Disneyland Parijs

Wij weten wel wat jou eerste trip van 2019 wordt

Vanaf 31 maart 2019 is er een directe verbinding van Amsterdam Centraal naar Disneyland Parijs. Met de nieuwe dienstregeling van snelheidstrein Thalys wordt de reis nog makkelijker, sneller en goedkoper.

Reis
De dienstregeling van de Thalys wordt eind maart 2019 aangepast. Er rijden nu 2 treinen per dag van Amsterdam naar Frankrijk, maar geen van deze treinen stopt bij Disneyland.

Bij de nieuwe dienstregeling wordt station Lille Europa geschrapt. Het vliegveld Charles de Gaulle en Marne-la-Vallée Chessy worden de twee nieuwe stops van de trein. En mocht Disneyland Parijs nu pal naast het Marne-La-Vallée station liggen. Zo ben je binnen 3,5 uur bij het themapark.

Prikkie
Je kunt nu al treintickets boeken en deze zijn behoorlijk betaalbaar. Je betaalt €35 voor een enkele reis. Tip: boek zo snel mogelijk. Grote kans dat de tickets steeds duurder worden.

Lille
Het schrappen van Lille station heeft volgens de NS te maken met het aantal reizen richting Lille die enorm beperkt bleven en zelfs afnamen afgelopen jaren. "Mensen gaan tegenwoordig liever naar Disneyland," aldus de Nederlandse Spoorwegen.

Uitbreiding
De plannen voor de rechtstreekse verbinding naar Disney konden op geen beter moment komen. Het themapark gaat namelijk flink uitbreiden. Ze gaan vanaf 2020 bouwen aan nieuwe parkdelen, gebaseerd op de film Frozen, Star Wars-films en de Marvel-films.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good