Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de Pretty Little Liars spin-off

De grote vraag is natuurlijk: komt de spin-off op Netflix?

pretty-little-liars-the-perfectionists-spin-off-serie
Still Pretty Little Liars

Het was al even bekend dat er een spin-off komt van de populaire serie Pretty Little Liars. In de nieuwe serie, genaamd The Perfectionists, zien we oude én nieuwe gezichten. Fijn nieuws: er zijn weer nieuwe foto’s verschenen van de spin-off en wij kunnen niet wachten tot de serie begint.

Foto’s
De makers van The Perfectionists bouwen de spanning goed op. Geleidelijk worden verschillende foto’s via Instagram gedeeld. Zo verschenen een aantal dagen geleden deze nieuwe foto’s van Alison als docent:

View this post on Instagram

Professor Alison in 1x01 #PLLThePerfectionists

A post shared by The Perfectionists (@theperfectionistsupdates) on

View this post on Instagram

Alison and Dylan in 1x01 #PLLThePerfectionists

A post shared by The Perfectionists (@theperfectionistsupdates) on

Het verhaal
In The Perfectionists besluit Alison DiLaurentis hun 'vertrouwde' Rosewood te verlaten en een nieuwe start te maken in een andere stad, Beacon Heights. Ze begint als docent op de plaatselijke universiteit. Alleen Allison is niet de enige met dat idee... Ook Mona Vanderwaal wil een nieuw leven opbouwen in Beacon Heights.

Verder staan vijf tieners uit Beacon Heights in de serie centraal: Ava, Catilin, Mackenzie, Julie en Parker. De tieners streven allemaal naar perfectie (vandaar de titel). Voor de buitenwereld lijkt alles perfect te gaan, maar niets is minder waar. De druk om ‘perfect’ te zijn doet gekke dingen met een mens...

Heb je de trailer van The Perfectionists nog niet gezien? Bekijk ‘m hier:

Bekende gezichten
We zien twee bekende PLL-gezichten in The Perfectionists: Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal keren terug in hun oude rol. Niet zo gek, de schrijver van de Pretty Little Liars-boekenreeks, Sara Shepard, heeft ook The Perfectionists-reeks geschreven.

Netflix
De grote vraag is natuurlijk: komt The Perfectionists op Netflix? De streamingdienst heeft de rechten van Pretty Little Liars in handen, maar het is nog even de vraag of de spin-off ook daadwerkelijk online verschijnt. De kans is in ieder geval aanwezig dat het wel gaat gebeuren.

De serie wordt in 2019 verwacht in Amerika, er is nog geen exacte releasedatum bekend.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good