Chrissy Teigen zorgt voor de eerste viral video van 2019

Chrissy's reactie is zoals altijd weer on point (hahaha)

De altijd hilarische Chrissy Teigen heeft de eerste viral van 2019 te pakken. Tijdens NBC's nieuwjaarsshow kreeg ze live op televisie de paraplu van haar collega Leslie Jones in haar oog. Auch (maar ook hahaha).

You can stay under my umbrella
Chrissy presenteerde samen met actrice Leslie Jones en tv-presentator Carson Daly de nieuwjaarsshow van NBC op Times Square in New York. Vanwege het dramatische weer stonden de presentators met paraplu’s op het podium.

De 33-jarige Chrissy wilde haar collega Leslie een knuffel geven, maar dat ging niet helemaal goed. Ze belandde met haar oog in Leslie’s paraplu... Dat voorval zorgt voor een pijnlijke, maar hilarische video:

Eye'm fine
Leslie kan niet geloven dat ze haar collega's oog heeft geraakt met haar paraplu en biedt haar excuses aan via Twitter. Zoals we van Chrissy gewend zijn, is haar reactie wederom fantastisch: “EYE’M fine baby! Ik knuffel te hard.”

Ze plaats de volgende dag nog een bericht op Twitter: “Het is zeven uur 's ochtends. Ik ga terug naar Times Square om mijn oogbal te zoeken." Heerlijk, die zelfspot.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good