Temptation Island's Tim wil televisie-comeback maken

Gaan we hem zien in het nieuwe TempaVips-seizoen?

tim-wauters-timtation-temptation-island-tv-comeback
VIJF

Tim Wauters - beter bekend als Timtation - wil een televisie-comeback maken. Zijn Tempa-collega Fabrizio heeft afgelopen jaar meegedaan aan Dancing with the Stars en dat heeft hem geïnspireerd, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Sterker nog, hij ziet eigenlijk alles wel zitten, zolang hetgeen maar plaatsvindt op een (groot) scherm.

Dansende Tim
Tim noemt zijn deelname aan Temptation Island zijn "hoogtepunt van 2018". De 31-jarige is dan ook nog niet klaar met zijn tv-carrière. Na Tempa-collega Fabrizio wil hij ook best een dansje wagen in Dancing with the Stars: “Mochten ze voor het tweede seizoen nog kandidaten zoeken: "Ik kan redelijk goed dansen, al zeg ik het zelf,” grapt Tim.

Televisie
Het moge duidelijk zijn dat hij maar wat graag terugkeert op televisie in 2019. Aan ambitie geen gebrek, zo vertelt hij ook aan Het Laatste Nieuws dat hij het wel ziet zitten om in een film te spelen: “maar reality mag ook."

Temptation
Als je denkt 'kan het nog erger?', ja hoor. Tim heeft zichzelf opgegeven als verleider van het nieuwe seizoen Temptation Island. "Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten,” vertelde hij eerder aan RTL Boulevard. Wellicht bij het VIPS-seizoen weer kans?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good