Filmtip voor als je in de ban bent van Bird Box

'If they can't hear you, they can't hurt you'

bird-box-netflix
Netflix

We willen het even hebben over Bird Box, want dat hebben we, andere sites en jullie zelf op Facebook en Instagram nog maar weinig gedaan de afgelopen tijd. Ahum. Maar we vallen - voor degenen die zich aangesproken voelen - niet per se in herhaling deze keer. We bespreken nieuw, vergelijkbaar (obsessie)materiaal.

Fan
We tippen een film die je geheid goed gaat vinden als je inmiddels vrijwilliger bent bij de PR-afdeling van Netflix Originals, zo vaak heb je het over Bird Box, zo extreem ben je de film met Sandra Bullock in de hoofdrol aan het ophemelen.

Horen, zien, zwijgen
De samenvatting van de film luidt 'If they can't hear you, they can't hurt you.' Oftewel: je snapt nu precies waarom we de vergelijking maken.

In 'A Quiet Place' moeten Emily Blunt en manlief John Krasinski (ja, ze zijn in real life ook een stel) met de kinderen zien te overleven op een aarde waar het grootste gedeelte van de mensheid is uitgeroeid. Dat moet in stilte, want de vijand die op hen jaagt, komt op geluid af.

De film was afgelopen april in de bioscoop te zien. Je moet dus nog wel even geduld hebben voordat A Quiet Place op Netflix staat. Benieuwd naar de trailer?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bird-watte?
Voor wie de afgelopen tijd social media (memes, memes everywhere) en Netflix achterwege heeft gelaten, het verhaal in het kort: in het post apocalyptische Bird Box is de mens een prooi voor wezens die hun slachtoffers tot zelfmoord drijven zodra ze worden gezien. Oftewel: de enige manier om je te beschermen is door geblinddoekt door het leven te gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good