We weten eindelijk wat de couple tattoo op Justin Biebers’ gezicht betekent

En is dit de tattoo van Hailey?

Justin Bieber liet begin november een gezichtstattoo zetten boven zijn rechter wenkbrauw. Dat het om een tekst ging, wisten we. Wat er stond, was nog niet bekend. Tot nu. Volgens de tattoo artist is het een couples tattoo met zijn vrouw Hailey Bieber.

Grace
Tattoo
artist Jon Boy heeft eindelijk een leesbare foto gedeeld van Justins gezichtstattoo. Tromgeroffel... De tekst ‘grace’ staat getatoeëerd boven zijn rechterwenkbrauw.

De tattoo zou een eerbetoon zijn aan zijn vrouw en een verwijzing naar zijn geloof. Jon Boy sluit zijn tekst dan ook af: “Gods genade is voldoende in onze zwakheid en dankzij Gods liefde zijn we hier voor 2019”.

Bang Bang
Jon Boy heeft al vaker tattoo’s gezet bij Bieber, maar is niet degene die de gezichtstattoo heeft gezet. In november heeft Bang Bang (Keith McCurdy) de couples tattoo gezet bij Justin en Hailey.

“Ze hebben beiden een tattoo. Justin’s tatoeage is op zijn gezicht,” vertelt de tattoo artist aan Page Six. Hoewel de betekenis van Justins tattoo nu is achterhaald, blijft die van zijn wederhelft Hailey nog mysterieus.

Style
Er is wel wat giswerk naar de betekenis gaande. In november deelde Jon Boy een foto op zijn Instagram met Justin en Hailey. We zien dat er ‘Style & Grace’ bij de afbeelding staat. Nu we weten dat Justin ‘Grace’ heeft getatoeëerd, zou het kunnen dat Hailey ‘Style’ heeft laten zetten. Wat jij?

Jon Boy TattooInstagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good