Davina Michelle zegt 'nee' tegen Songfestival

"Ik wil eerst ontdekken wie ik zelf ben"

davina-michelle-songfestival
Davina Michelle Instagram

Davina Michelle scoorde afgelopen jaar een megahit met Duurt Te Lang dankzij haar deelname aan het NPO 1-programma Beste Zangers. Ook was ze de hoogste Nederlandse binnenkomer in de Top 2000. Als kers op de taart werd de 23-jarige zangeres gevraagd voor het Eurovisiesongfestival, maar daar bedankte ze vriendelijk voor.

Bedankt
Er werd al eerder gehint op Davina Michelle als mogelijke kandidaat voor het Songfestival. De zangeres heeft nu gereageerd via NU.nl: “Ik wil eerst ontdekken wie ik zelf ben en welke muziek ik wil maken. Daarna zal ik kijken of het Songfestival daarbij past. Ik heb voor dit jaar bedankt.”

Volgens Davina reageerde de organisatie van het Eurovisiesongfestival heel open: “Prima, tot volgend jaar!” Wie weet zien we de zangeres dus volgend jaar wel bij het Songfestival.

Songfestival
Wie dan wel Nederland gaat vertegenwoordigen op het Songfestival, is nog niet duidelijk. “We hebben verschillende nummers beluisterd, krijgen nog steeds nummers binnen en er worden ook nog steeds mensen aangeboden,” aldus Jan Smit die in het Songfestival comité zit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good