Kendall Jenner is het gezicht van acnecrème en deelt belangrijke boodschap

"Ik kreeg tweets van mensen die trots op me waren"

Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van het gezichtsverzorging merk Proactiv. Gisteren tijdens de Golden Globes werd de samenwerking bekend gemaakt en werd de commercial uitgezonden. Kendall deelt met deze samenwerking een belangrijke boodschap over een onzuivere huid.

Golden Globes
In het spotje vertelt Kendall dat ze zich vorig jaar ondanks haar acne hartstikke goed voelde op de rode loper van de Golden Globes. Toen ze later haar social media checkte, werd ze minder vrolijk. Er kwamen veel negatieve reacties binnen over haar acne huid.

Gelukkig kreeg ze ook positieve berichten: “Ik herinner me dat ik toen een paar tweets kreeg, en later veel meer, van mensen die trots op me waren. Dat was wel erg cool,” aldus Kendall.

Bekijk de hele commercial hier:

Acne
Hoewel Kendall het “erg cool” vindt om een voorbeeld te zijn voor mensen, wil ze wel liever een huid zonder acne. Volgens het 23-jarige model is Proactiv het enige middel dat haar heeft geholpen tegen acne.

“Het is een grote stap dat ik samenwerk met Proactiv. Dit is de manier waarop mijn huid zuiver is geworden en hopelijk wordt jullie huid hierdoor ook zuiver,” sluit Kendall de commercial af.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good