Deleted scene van Bird Box laat monster zien

Kijken op eigen risico

birdbox-netflix
Netflix

Het is de afgelopen tijd Bird Box voor, Bird Box na, Bird Box tussen, Bird Box achter. Als je inmiddels Bird Box-moe bent, heb je pech, want hier volgt het zoveelste nieuwtje. Namelijk een deleted scene waarin hét monster te zien is. Niet verder lezen trouwens als je geen spoilers wil!

Droom
In een bepaalde scène zou hoofdpersoon Malorie, vertolkt door Sandra Bullock, haar ‘monster’ zien, maar dit fragment werd uiteindelijk geschrapt. Het gaat om een scene waarin Malorie droomde over 'het', dat er bij iedereen anders uit zou zien, en bij Malorie als een demonische baby.

Waarom een demonische baby? Beeldhouwer Andy Bergholtz vond het wel passend, aangezien Malorie hoogzwanger is, maar niet blij is met haar toekomstige baby. "Dit monster zou voorkomen in een nachtmerrie van Malorie en haar aanvallen," zegt Andy op Instagram.

Geschrapt
De scène is uiteindelijk geschrapt omdat de regisseur de film mysterieus wilde houden en het idee had de film op die manier krachtiger te maken.

Het verhaal
Voor wie de afgelopen tijd social media en Netflix achterwege heeft gelaten, het verhaal in het kort: in het post-apocalyptische Bird Box is de mens een prooi voor een mysterieus monster dat haar slachtoffers tot zelfmoord drijft zodra 'de schim' wordt gezien. De enige manier om je te beschermen, is dus door geblinddoekt door het leven te gaan.

En het einde dan?
Mocht je ook met duizend vraagtekens zitten na het einde van de film, dan vind je hier misschien opheldering. Ook het beeld van Sandra Bullock met een blinddoek heeft bij fans voor nogal wat creativiteit gezorgd: memes, memes everywhere.

editoriallinks id='515a8e11-0062-4231-a1f2-a0cf3061940f'][/editoriallinks]

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good