Dochtertje Jennifer Lopez te zien in videoclip 'Limitless'

Het is wel duidelijk van wie Emme de looks, moves en energie heeft meegekregen

second-act
Warner Bros.

De kinderen van wereldsterren, je zou liegen als je zou zeggen dat je niet een klein beetje nieuwsgierig bent hoe die eruit zien, of ze in de voetspoeren treden van hun vader of moeder, of ze een ander vak in de 'showbizz' (walgelijk woord) kiezen.

Mini Jen
In deze categorie presenteren we je vandaag het 10-jarige dochtertje van Jennifer Lopez en Marc Anthony: Emme. J.Lo's 'mini-me', aldus de zangeres en actrice. Ze heeft volgens onze 'Jenny from the block' alles in zich haar moeder op te volgen, vertelt ze in een interview met Harper's Bazaar.

'Stage'
Sterker nog: Jennifer Lopez (inmiddels alweer 49) heeft Emme al een dagje laten meelopen met haar baan. Een bijzonder leuke snuffelstage, zullen we maar zeggen. Emme is te zien in de videoclip van J.Lo's nieuwste single 'Limitless', die ze zong voor de film Second Act.

"Het was doodeng om het haar te laten doen, omdat ik haar absoluut niet wil pushen. Maar het werd een geweldige ervaring voor ons allebei. Ik heb geen idee of ze het vak in wil, maar ze heeft er duidelijk de genen voor, ze is een natuurtalent," aldus J.Lo evenees tegen Harper's Bazaar.

Looks
In de videoclip zien we inderdaad: Emme heeft de moves en energie duidelijk van haar moeder meegekregen, eveneens de lange lokken en de rest van haar looks. Benieuwd naar de beelden?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Second Act
Second Act, de film waarin Jennifer Lopez de hoofdrol speelt, draait nu in de bioscoop. Het is een romantische komedie á la Maid in Manhatten. Zowel in Maid in Manhatten als in Second Act moet ze zich voordoen als iemand anders.

Het verhaal: Maya (J.Lo) ziet een promotie op haar werk voor haar neus weggekaapt worden door een net afgestudeerde collega. Ze heeft een rugzak vol levenservaring, maar geen diploma, waardoor ze tot haar grote frustratie steeds naast succesvolle banen grijpt.

Vrienden besluiten een nep cv en een vals Facebookprofiel voor haar aan te maken, waardoor ze plots aan de slag kan bij een prestigieus bedrijf. Ze moet de schijn hoog houden en zich bewijzen, maar dat verloopt niet zo vlotjes, met allerlei hilarische situaties als gevolg.

Extra leuk: Vanessa Hudgens en Milo Milo Ventimiglia (Jess in Gilmore Girls) spelen ook mee. Bekijk de trailer hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good