Glamours daghoroscoop: maandag 14 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Sky, Mountainous landforms, Mountain, Night, Mountain range, Alps, Star, Atmosphere, Summit, Cloud,
Patrick Carr

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Je voelt je krachtig en zelfverzekerd en mocht je in één of ander contact nog voor jezelf op moeten komen, doe dit dan vandaag. Het lukt je om bij jezelf te blijven.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Als je wat opgesloten zit in jezelf, laat je/een geliefde je dan opbreken als een oester. Een Schorpioen toont nou eenmaal niet snel zijn zwakte op de momenten dat hij het nodig heeft.

Boogschutter
22 november tot 21 december
Het lijkt erop dat je de hele dag op de praatstoel zit. Het liefst ben je de gehele dag onder de mensen en voer je interessante gesprekken. De vraag is of dit kan op je werk of bij je studie.

Steenbok
22 december tot 19 januari
Soms moet je kiezen tussen wat goed voor jou voelt en wat goed voor de ander is. Een compromis zou nog beter kunnen zijn mits je hiermee niet over je grenzen gaat.

Waterman
20 januari tot 18 februari
Mentaal voel jij je prima. Je gedachten zijn snel en scherp maar fysiek kun je je wat minder energiek voelen. Zorg dat je op de juiste momenten piekt, zeker als je ook moet werken.

Vissen
19 februari tot 20 maart
Je bruist van de energie. Er gaat iets speels en vreugdevols van jou uit en dit zal bij de mensen om jou heen voor heel wat prikkels kunnen zorgen. Zorg dat je de juiste persoon gek maakt.

Ram
21 maart tot 19 april
Meestal is de maand januari geen top tijd voor de Ram. Dit komt omdat de zon tegenover jouw teken staat. Dit maakt dat jij als Ram meer gedwongen wordt om door de ogen van de ander te kijken.

Stier
20 april tot 20 mei
Sluit vanavond de gordijnen. Neem de tijd om eens echt goed bij te praten met degene die je lief hebt of met een vriend of vriendin die je al langer niet gezien hebt.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni
Jij wilt vandaag enigszins je eigen koers varen. Soms heb je van die dagen dat de anderen jou even moeten laten uitwaaien. Mocht je op je werk zijn vandaag, wees je dan bewust van deze behoefte.

Kreeft
21 juni tot 22 juli
Er is van alles te doen en jij bent al snel geprikkeld. Dit is zo’n dag waarop alles ofwel leuk en aangenaam is of totaal niet. Blijf dicht bij je zelf en stap niet onnodig op lange tenen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus
Vandaag ben jij emotioneel rustiger en je wilt vooral je eigen gang gaan. Niemand die over je schouder heen kijkt of zegt wat je moet doen. Geef niemand daar reden toe.

Maagd
23 augustus tot 22 september
Natuurlijk is het niet alleen maar een groot feest, want er bestaan ook nog serieuze zaken. Al heb je daar nu eigenlijk geen zin in, kom toch even terug met beide voeten op de grond.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good