Glamours daghoroscoop: dinsdag 15 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

daghoroscoop-dinsdag
Pono Lopez

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Je voelt je krachtig en zelfverzekerd en mocht je in één of ander contact nog voor jezelf op moeten komen, doe dit dan vandaag. Het lukt je om bij jezelf te blijven.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Als je wat opgesloten zit in jezelf, laat je/een geliefde je dan opbreken als een oester. Een Schorpioen toont nou eenmaal niet snel zijn zwakte op de momenten dat hij het nodig heeft.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Verras vandaag iemand die dichtbij je staat. Je bent nu in staat om de meest leuke dingen te bedenken dus laat deze verfrissende tijd niet aan je voorbij gaan. Pluk de dag.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Koop vandaag iets liefs voor je/een geliefde en wees extra alert op diens verlangens. Het goede betaalt zich altijd uit. Laat je gereserveerdheid varen en open jezelf voor de ander.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Soms moet je ook ruzie durven te maken zodat oude pijntjes en vervelende gedachten uitgesproken worden en kunnen verdwijnen. Je kunt jezelf niet altijd wegcijferen.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Als alles meezit, zullen de mensen als vliegen om jou heen zoemen. Zij genieten van jouw vrolijkheid en het lef om te zeggen wat je wilt. Je voelt je vrij en even echt onbekommerd.

Ram
21 maart tot 19 april

Je bent er overdag niet zo bij en het vergt extra energie als je moet werken of moet studeren. Je verlangt naar de avond en kunnen bijtanken door er een superleuke, fijne tijd van te maken.

Stier
20 april tot 20 mei

Waarschijnlijk zul je vandaag iemand moeten helpen dus je wordt even uit je goede doen weggerukt. Sta hier, ondanks dat je niet van onvoorziene dingen houdt, open voor.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Er hoeft weinig te gebeuren om te zorgen dat jij je geërgerd voelt. Je zit vandaag niet zo goed in je vel. Gebruik je vlotte babbel om jezelf en de anderen af te leiden van dit gevoel.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Trek er vanavond op uit met je vrienden en geniet van de avonden. De geur van lekker eten en een lekker drankje maken de tongen los. Een avond vol gossip en geheimen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Het kan een dag van 'conflictjes' worden. Je hebt geen zin om je te richten op wat de anderen doen en soms word je dan wat koppig. Beweeg net genoeg mee met de ander, zorg voor balans.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Het is vriendinnendag dus nodig hen uit om te eten. Maak er een speciale avond van waarin jullie van hartenlust, met een goed glas wijn, alle in en outs van jullie leven kunnen bespreken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good