Glamours daghoroscoop: woensdag 16 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

daghoroscoop-woensdag
Alexander Andrews

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je kunt het gevoel hebben dat jouw bedoelingen niet zo goed gezien worden door de ander. Maak je er niet te druk om blijf jezelf trouw, dan moet die ander naar jou toekomen.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jij hebt het nodig dat je complimentjes krijgt en geënthousiasmeerd wordt. Als dat vandaag gebeurt dan kom jij vanzelf los. Dan kun je een super avond hebben met je dierbaren.

Boogschutter
22 november tot 21 december

In al jouw enthousiasme naar de buitenwereld, vergeet je soms dat woorden ook een emotionele lading hebben. Wees niet te stellig vandaag. Alles kan als een boemerang terug komen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je kunt vandaag wat onenigheid hebben met iemand die je nauw aan het hart ligt. Zorg dat je niet verhardt, bouw geen muur om je heen. Want dat is de valkuil voor de Steenbok.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je kunt vandaag bijzonder veel aandacht krijgen, dit komt door je uitstraling. Pas op dat je niet te ver gaat naar onbekenden. Zorg dat je uitstraling positief is, dat levert het meeste op.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Van nature ben jij een gevoelig type en de kans bestaat dat jij vandaag overrompeld wordt door iemand. Laat dit niet te veel binnen komen. Zorg dat je afstand houdt.

Ram
21 maart tot 19 april

Benut deze dag want hij kan mooi worden. Je zit emotioneel lekker in je vel, dus deel deze blijdschap met hen die je vertrouwt. Ga die dingen doen waar je een echt goed gevoel van krijgt.

Stier
20 april tot 20 mei

Jij kunt vandaag in een geweldige leuke stemming zijn. Zeker als je tactvol bent, krijg je vandaag van alles voor elkaar bij de anderen. Gebruik je charme.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Soms kun je door je eigenwijsheid best wel bazig zijn. En zeker vandaag wil jij, als het even kan, laten zien wie de gangmaker is. Zorg dat je deze gevoelens toont bij mensen die je kent.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Probeer vandaag wat rustig aan te doen. Waarschijnlijk barst je niet van de energie. Zet jezelf niet te veel op de voorgrond maar zorg dat je een beetje de kat uit de boom kunt kijken.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Schijnbaar is jouw aandacht niet echt bij je plichten. Je wilt liever met iemand zijn waar je feest mee kunt vieren. Zorg dat je iemand treft om hier vanavond aan toe te komen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Dit wordt een beetje een drukke dag waardoor je wat sneller geërgerd kunt zijn. Leg niet overal zout op. Probeer wat afstand te houden van hen die je storen, morgen is het weer voorbij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good