Glamours daghoroscoop: donderdag 17 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

daghoroscoop-donderdag
Casey Horner

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Het kost je vandaag wat meer moeite om in woorden uit te drukken wat je voor je iemand voelt. Probeer dit eens op een tastbare manier. Weegschalen blijven soms te rationeel.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Ga iets leuks voor jezelf doen en maak er een ontspannen avond van. Zorg dat je zowel geestelijk als fysiek even bij kunt tanken. Zorg dat je vrij bent van verplichtingen.

Boogschutter
22 november tot 21 december
Dit wordt mogelijk niet echt een fijne dag. Het is voornamelijk hard werken vandaag en zorgen dat je niet geheel bekaf thuis komt. Plof op de bank en laat je verwennen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je wilt vandaag de ruimte hebben om je eigen dingen te doen. Soms moet je even afstand nemen om nabijheid te blijven voelen bij de mensen om wie je geeft.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Vandaag kun jij al je charme gebruiken om dat te bereiken waar jij zin in hebt. Je bezit een grote overtuigingskracht. Gebruik je charme om de mensen om je heen te verleiden tot jouw plannen.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jij kunt zo af en toe verlangen naar iemand die jou gewoon mee neemt zodat jij niet de eerste stap hoeft te zetten. Let goed op, wie weet komt vandaag diegene voorbij.

Ram
21 maart tot 19 april

Je voelt je wat meer ontspannen vandaag en je weet goed wat je wilt. Belangrijk is dat je ook de tijd neemt en de ander betrekt bij je plannen. Dan heb je een goede dag vandaag.

Stier
20 april tot 20 mei

Vandaag kom je weer even terug op aarde. Het blijkt dat je niet alleen de gehele tijd in de wolken kunt zijn maar ook reëel moet blijven opletten. Plichten gaan voor.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Voor jou hoeft er niet altijd eerst een goede sfeer te zijn om het gezellig te maken. Je bent rationeel genoeg om soms de lastige gevoelens van anderen te kunnen negeren.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Een Kreeft houdt ervan om mensen om zich heen te hebben. Nodig vandaag goede vrienden of familie uit, ga samen lekker eten en genieten van het samenzijn. Het voedt je geest.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Dit wordt zo’n dag waarop je te veel rekening moet houden met de stemmingen van anderen. Bescherm jezelf en blijf wat op afstand. Wees wel warm maar houdt ruimte voor jezelf.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Als alles in de juiste balans is vandaag, dan krijg je veel voor elkaar. Je bent relaxed en het is zo’n dag dat je meevallertjes kunt hebben. Pak je kansen en ga er voor.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good