Glamours daghoroscoop: zondag 20 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

daghoroscoop-zondag
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

De behoefte aan harmonie en rust in je omgeving kan groot zijn vandaag. Zorg dat je je met mensen omringt die jouw verlangen naar een vredige dag niet kunnen verstoren.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Je voelt je wat week vandaag en je wenst vastgehouden of geknuffeld te worden door iemand die van jou houdt. Toon deze gevoelens zodat de ander jouw behoefte ziet.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Doe vandaag de dingen die op het emotionele vlak zijn blijven liggen. Het zal je helpen om later de tijd en ruimte te hebben om weer leuke dingen te doen. Hierdoor kun je fris aan de nieuwe week beginnen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Spreek vandaag uit wat je verwacht van die ander en wie weet maakt deze de opening waar je al een tijdje op wacht. Het kan om vriendschap gaan maar ook om een geliefde.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je kunt onverwachte tegenstand krijgen van iemand die je lief hebt. Vermijd dat je in een te gevoelige discussie terecht komt, blijf relativeren. Zoek het midden op en ontwijk stelligheid.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Dit kan wel eens een heel spannend dag worden. Eén waarop je lef moet tonen om de ander(en) te laten zien waar je voor staat en waar jouw verwachtingen liggen. Toon je haaientanden.

Ram
21 maart tot 19 april

Het is een dag waarop je met je energie in jouw omgeving wat spanningen op kunt roepen. Je kunt wat teveel vanuit jezelf kijken vandaag. Wees alert op de signalen van de ander.

Stier
20 april tot 20 mei

Jouw hoofd kan nog wat nagonzen van gisteren maar toch zul je vandaag ook paraat moeten staan, want het kan nogal druk worden. Sta open voor het onverwachte.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Er kunnen onverwacht mensen bij je op de stoep staan maar in tegenstelling tot gisteren, zul je dat vandaag geen probleem vinden. Maakt het gezellig met hen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je voelt je ondeugend en speels. Het is een goede dag om iets geheel nieuws uit te proberen. Laat je diepste intieme verlangens aan je geliefde zien of ga op stap en laat je zien.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Vandaag is het een heerlijke dag om de luie Leeuw los te laten. Trek een fijne slobbertrui aan. Lees een boek of ga met je iemand die je dierbaar is lekker op de bank bingewatchen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Jij bent vandaag in een uitstekende vorm. Alle zintuigen staan op scherp. Je hoeft alleen iets te kiezen waarin je je zintuigen dat genot kan geven, waar jij vandaag behoefte aan hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good