Glamours daghoroscoop: vrijdag 18 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

daghoroscoop-vrijdag
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Maak er een relaxdagje van en laat je niet verleiden tot de waan van de dag. Focus je op wat je dit weekend voor leuks kunt gaan doen. App je vriendinnen om plannen te maken.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Dit wordt een fijne dag waarop je goed in je vel komt te zitten. Je kunt, doordat je ontspannen bent, je gemakkelijk overgeven aan plezier maken en gezelligheid creëren.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Laat je vanavond meevoeren door het ritme van je vrienden. Laat de controle los en geef je zonder restricties over. Laat die anderen jouw gids zijn zodat je het leuk hebt zonder inspanning.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Nu ben jij aan de beurt om je te schikken naar de wensen van een ander. Dus geef je over en vertrouw op de ander zijn tact en gevoeligheid. Dat maakt het tot een mooie dag.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Het is een goede dag om aan je liefdesleven te werken. Wees eens extra attent voor degene die in de liefde belangrijk voor jou is, zodat je samen een mooie avond kunt beleven.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Het zou zo maar kunnen dat je met een geliefde vanavond op stap wilt. Verleid hem subtiel zodat hij het gevoel heeft dat hij het uit vrije wil doet. Gebruik je inlevingsvermogen.

Ram
21 maart tot 19 april

Er is niets zo heerlijk als je te laten verwennen. Als je een lief hebt, is dat geen probleem. Maar als single moet je ervoor zorgen dat je mensen inschakelt die jou gelukkig maken.

Stier
20 april tot 20 mei

De dag begint wat stroef maar in de avond kom jij los. Dan komt ook de gangmaker in jou naar boven, dus zorg dat je je uit kunt leven. Ga op stap met vriendinnen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Soms zou je gewoon als een diva of pasja verwend willen worden. Niets terug doen maar alleen maar genieten van de ander. Zorg dat je vanavond met een geliefde kunt zijn.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Het kan zijn dat je vandaag een beetje chagrijnig bent, maar vandaag bereik je het meest met tederheid. Dus probeer zacht te zijn naar hen die jou nodig hebben en die jij lief hebt.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Het is vrijdag. Gooi de remmen los want er is niemand die jou nu zou mogen temperen. In alles wat je nu doet, ligt de optie om grensverleggend bezig te zijn en je vrij te voelen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Natuurlijk is alle aandacht die je kunt krijgen fijn maar je zult merken dat er ook mensen zijn die jou dit niet geheel gunnen. Dus wees op je hoede, zeker bij vrouwen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good