Glamours daghoroscoop: maandag 21 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Sky, Mountainous landforms, Mountain, Night, Mountain range, Alps, Star, Atmosphere, Summit, Cloud,
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je kunt wat naar binnen gericht zijn vandaag en dat maakt je wat onzeker. Zoek mensen op waar je blij van wordt. Het is maar een bui die weer over waait. De sterren staan immers gunstig voor jou.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Je voelt een sterk verlangen om dichtbij je/een geliefde te zijn. Het is geen avond om alleen te zijn, dus zorg dat je mensen om je heen hebt die jou lief hebben en vermaken.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Het kan zijn dat er bekenden of vrienden opduiken waar je niet zo’n zin in hebt maar houdt hierbij wel rekening met hun gevoelens. Zij weten niet dat jij nu het liefst voor de liefde gaat.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Zorg dat je vandaag geen ruzie krijgt. Je zit waarschijnlijk niet zo lekker in je vel en soms moet je dan de ander de baas laten zijn. Ook al gaat dit dwars tegen al jouw gevoelens in.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Wees niet onzeker om je verlangen te laten zien. Zo nu en dan is het voor jou goed om direct lijfelijk te zijn zodat je niet teveel nadenkt. Volg je gevoel en wees niet te rationeel vandaag.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Je bent wat dromerig vandaag, je wilt gewoon lekker relaxed samen zijn en je verbonden voelen en veilig wanen in de armen van een geliefde. Zorg dat je zelf voor een goede sfeer zorgt.

Ram
21 maart tot 19 april

Je bent geanimeerd in je gesprekken en daar val je mee op, weet wel wat je oproept en hoe je hier uiteindelijk mee omgaat. Je kunt nogal ongeremd overkomen in deze week.

Stier
20 april tot 20 mei

Jij kunt vandaag je verlangen niet bedwingen en dat betekent dat je voor jouw doen ongekend direct zult zijn in het uiten van jouw wensen. Zorg dat je een beetje tactvol blijft.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

De boog kan niet altijd gespannen staan en vandaag is het een soort doe dag. Een dag waar je je maar door heen moet slepen. Zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je bent wat dromerig vandaag. Je zit meer in je hoofd dan in je lijf en daardoor kom je vandaag wat afstandelijk over. Gelukkig weet je goed te verhullen met je vlotte babbel.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

De boog kan niet altijd gespannen zijn en vandaag is het een soort doedag waarbij weinig tijd is voor de liefde. Zorg dat je een uur vrij houdt om echt contact te kunnen maken.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Het is een dag waarop je geen zin hebt om te presteren. Je kunt ietwat geïrriteerd zijn en je meer dan anders ergeren aan bv. een collega’s die net zo precies is als jij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good