Glamours daghoroscoop: dinsdag 22 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je kunt vandaag wat opvliegerig zijn en snel geïrriteerd reageren vooral op je werk of op school. Je hebt geen zin in verplichtingen en je wilt je vrij en onafhankelijk voelen. Zorg dat je het leuk hebt vanavond.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Dit kan wel eens een saai dagje worden want aan verplichtingen heb jij een broertje dood. Vandaag ontkom je er echter niet aan. Zet je verstand op nul en doe wat je moet doen.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je bruist van verlangen en vreugde en je wordt er wat ondeugend van. Als je goed in je vel zit, houd je van uitdagen en flirten. Wees je ervan bewust bij wie je het hoofd op hol laat slaan.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Vandaag gaat het een stuk beter, je bent vrolijk en ondeugend en je bent nu al leuke plannetjes aan het maken voor vanavond. Wordt het stappen met vriendinnen of iets leuks met een lief.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Vandaag kun je een heftig gesprek met je geliefde hebben die lijnrecht tegenover je staat. Je hebt soms een te groot inlevingsvermogen. Ga niet voor de lieve vrede maar ook voor jezelf.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Vandaag kun je met iemand die dicht bij jou staat een fel moment meemaken. Hoe maak je het goed, wordt het praten of nodig je diegene uit voor een goede borrel?

Ram
21 maart tot 19 april

Er is iemand vandaag die een grote aantrekkingskracht op jou heeft en je wild van verlangen kan maken. Je staat nu snel in vuur en vlam weet waar je je vuur op richt!

Stier
20 april tot 20 mei

Je voelt je ongebonden en ontspannen en je bent wel in voor iets leuks. Vandaag houden de verplichtingen jouw hunkering niet tegen. Doe waar je zin in hebt en koester de vrijheid.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je kunt vandaag met jouw geliefde een geweldig gesprek hebben waarin alle emotionele verlangens besproken worden. Het is fijn om ook je ongenoegens te kunnen uiten.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Soms vind jij het heerlijk om provocerend te praten over seks. Dat windt jou op en dat is wat je vanavond gaat doen. Bedenk een wel plan en overval je geliefde of een date.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je kunt vandaag met jouw of een geliefde een geweldig gesprek hebben. Daarin kunnen alle emotionele verlangens besproken worden. Sta open voor elkaars mening.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Vandaag kun je wat meer kleine conflictjes en ergernissen hebben met de mensen die dicht bij je staan. De kunst is om gewoon wat mild te zijn, let it be en blijf positief.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good