Glamours daghoroscoop: vrijdag 25 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Het kan zijn dat je vandaag onverwachte verplichtingen hebt waardoor je plannen in duigen kunnen vallen. Wees creatief. Zorg dat je ook toekomt aan de drang om te feesten.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jij bent in een zwoele bui, trek je mooiste kleren aan en ga eropuit. Je wilt je gezien voelen en je kunt vandaag intens hunkeren naar liefde. Neem zelf stappen om je verlangens te bevredigen.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je kunt vandaag behoorlijk assertief zijn. Dit kan maken dat een geliefde of andere mensen om je heen behoorlijk onder de indruk raken van jouw wensen. Weet wat je oproept.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Het wordt een mooie avond. Een avond om samen met een geliefde te plannen wat jullie zoal van elkaar verwachten in de toekomst en hoe je dat kunt bereiken. Maak er een spannende date van.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je kunt op deze dag wijze besluiten nemen. Als het goed is, heeft er iets gebroed in jou waardoor je helderheid hebt waar je met je leven heen wilt. Durf knopen door te hakken.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Je geniet er soms van als je met je iemand in een kleine machtstrijd zit waarin jij met jouw woorden diens gevoelens kan bespelen. Jij als geen ander weet zijn onderbuik gevoelens te raken.

Ram
21 maart tot 19 april

Deze dag staat waarschijnlijk bol van de verplichtingen en dat kan jou behoorlijk aanvliegen, go with the flow… zodat je tijd over hebt voor de liefde en/of je vrienden.

Stier
20 april tot 20 mei

Jij bent niet te stoppen en ook al breng je het niet even tactvol, jouw wensen ten aanzien van jouw liefje of vrienden zijn geheel duidelijk vandaag. Denk aan de porseleinen kast.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Soms snijdt het liefdesgevoel als een mes door je heen. Dan wil je niets liever dan je/een geliefde alles geven waar hij gelukkig mee is. Maar het is nu ook een tijd voor beantwoording van je eigen verlangens.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Vanavond kunnen de sluizen open. Je kunt gaan feesten en je extravagant uitleven, iets waar elke Kreeft zo af en toe behoefte aan heeft. Leef lekker de andere kant van de lieve Kreeft uit.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Soms snijdt het liefdesgevoel als een mes door je heen. Dan wil je niets liever dan jouw/een geliefde alles geven waar deze gelukkig mee is. Alleen een leeuw kan zo overweldigend zijn.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Je fysieke honger is nog niet gestild maar je weet je goed te beheersen. Eerst de dingen doen die per se moet en dan..….? Of op pad om iemand te veroveren of je lief verleiden.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good