Glamours daghoroscoop: zaterdag 26 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Als er van buitenaf geen nare dingen spelen dan ben jij in een superstemming. En hopelijk is geliefde dat ook! Want jij wilt feesten en daarna langdurig en intens de liefde vieren.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Het is een goede uitgaansdag, ga eropuit en geniet van je vrijheid. Iets voor jezelf doen is beslist niet verkeerd mits je je aan de afspraken houdt als je een geliefde hebt.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je voelt je zeer energiek en je hebt zin in de dag en dat zal jouw geliefde weten ook. Jij bent nu degene die bepaalt hoe het spel van het beminnen zal verlopen. Ook als je ervoor moet daten.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je bent scherp vandaag. Je voelt goed aan wat de anderen van je willen. Je weet hoe je die ander kunt fileren en dat kan twee kanten op gaan. Je raakt het hart van die ander liefdevol of pijnlijk?

Waterman
20 januari tot 18 februari

Hou ‘t simpel vandaag. Maak zoals alleen jij dat kan een prettige sfeer in huis. Kook ‘n lekkere maaltijd en ontspan bij een goede film met iemand die je lief hebt. Ga voor de liefde vandaag!

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jij hebt waarschijnlijk zin om je familie te bezoeken maar of jouw geliefde daar ook zo sterk behoefte aan heeft is een andere vraag. Je hebt vandaag een sensuele uitstraling houd hier rekening mee.

Ram
21 maart tot 19 april

Je voelt vandaag de ruimte en je voelt je vrij en onafhankelijk. Dit is voor jou het summum om verliefdheid te voelen. Hoe vrijer jij bent, des te meer je te geven hebt.

Stier
20 april tot 20 mei

Ga de stad in en verwen jezelf. Je bent vandaag niet zo in de stemming om lange gesprekken te voeren, je wilt simpelweg gelukkig zijn. En voor jou betekent dat toch vaak om iets fysieks te ondernemen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Dit wordt een dag om samen naar vrienden/familie te gaan, maar eigenlijk blijf jij het liefst in bed. Je kun je wat mat voelen en daardoor heb je het nodig dat iemand jou verwent en bemint.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je voelt je goed vandaag en je weet wat je verlangen is. Maar nu moet je het nog duidelijk over weten te brengen naar degene die je lief hebt. Zit niet teveel in je hoofd, spreek je uit.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Dit wordt een dag om samen naar vrienden/familie te gaan. Spreek met je geliefde geheime signalen af zodat je elkaar op een bijzondere manier kunt verleiden.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Ondanks dat je je niet helemaal top voelt, is het een goed idee om je mooiste kleren aan te trekken en er samen met een geliefde of vriendinnen op uit te gaan. Maak je los van alles.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good